Life

Zodia Fecioară și marile neplăceri ale vieții sale. Care sunt, totuși, cele mai mari bucurii

02.12.2020 | 17:54
Zodia Fecioara si marile neplaceri ale vietii sale Care sunt totusi cele mai mari bucurii
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară, cea mai critică și pragmatică din cele 12 semne ale horoscopului, știe foarte bine ce vrea de la viață, chiar dacă face de multe ori pe debusolata.

Persoanele născute în zodia Fecioară nu pot fi duse ușor cu zăhărelul, deși te vor lăsa să îți faci damblaua până la capăt, iar la final vei fi surprins că știau planul tău de-a fir a păr.

ADVERTISEMENT

Fecioarele nu au nevoie de multe motive de bucurie ori de chestiuni mari, însă se pot supăra din orice nimic, mai ales dacă simt că sunt trase pe sfoară, așa că indicat e să nu pornești cu o minciună relația cu o Fecioară, chiar dacă este tolerantă și va trece cu vederea multe. Nu se știe niciodată când poate izbucni.

Zodia Fecioară: neplăcerile și bucuriile vieții

La capitolul bucurii, Fecioarele își găsesc fericirea în lucrurile mărunte și nu este deloc o lozincă. Nativii de pământ știu să își trăiască viața la maximum și profită de fiecare ocazie pentru a se simți bine.

ADVERTISEMENT

Fecioarele au multe tabieturi și fiecare tabiet trebuie respectat cu sfințenie căci pentru ele e ca și cum ar crea o lume, iar toate lumile astea mici creează un univers confortabil pentru liniștea lor spirituală.

Ipocriții și fanfaronii n-au ce căuta în preajma Fecioarelor

Mai exact, Fecioarele se bucură de o cafea bună de dimineață, de participarea la gătit în familie, de cumpărăturile făcute la piață, de un dialog cu vecinii când duc gunoiul sau de o carte ori un film bun. N-au nevoie de lux, de lucruri exagerate pentru a se simți împlinite, după cum se poate observa.

ADVERTISEMENT

Totuși, ce le supără pe Fecioare? În primul rând oamenii ipocriți, iar în al doilea rând oamenii fuduli. Ipocrizia și comportamentul de tip fanfaron nu vor fi niciodată digerabile pentru acești nativi de pământ.

La capitolul hobby-uri, Fecioarele sunt pasionate de sport, chiar dacă multe sunt prea leneșe ca să se țină de practică, dar și de tot ce înseamnă creație vizuală. Acești nativi știu să se joace foarte bine cu imaginile și cuvintele.

ADVERTISEMENT