Life

Zodia Fecioară și meseriile care i se potrivesc cel mai bine. Autodidactă, dar niciodată șefă

08.10.2020 | 10:34
Zodia Fecioara si meseriile care i se potrivesc cel mai bine Autodidacta dar niciodata sefa
Zodia Fecioară. Foto: lamarrtownsendtarot.com
ADVERTISEMENT

Zodia Fecioară are o serie de veleități ascunse. Este autodidactă, dar rar acceptă funcții de conducere, asta pentru că nu îi place să controleze tot ce fac ceilalți și să se impună, având o dragoste foarte mare față de oameni.

Zodia Fecioară și meseriile care i se potrivesc cel mai bine

Fecioarele au impresia că dacă au anumite atribuții de organizare sau de conducere îngrădesc libertățile celorlalți, așa că se vor feri de astfel de ierarhizări.

ADVERTISEMENT

Nativii Fecioară sunt foarte buni în domeniile unde e nevoie de comunicare și de creativitate. Bărbații Fecioară pot fi buni psihologi sau agenți publicitari, dar și creatori și inovatori în industria modei sau în artele plastice.

Femeile Fecioară sunt excelente în politică, pentru că știu să își folosească punctul forte: comunicarea cu masele. Femeile născute în această zodie pot face o carieră impresionantă și în design vestimentar, agricultură sau… atenție, criminalistică!

ADVERTISEMENT

Cum va fi anul 2021 din punct de vedere profesional

Fecioarele sunt bune detective căci le place să despice firul în patru. Firea lor analitică și răbdarea le ajută să ia cele mai bune decizii. Ele se feresc întotdeauna să ia decizii la cald, așa că de multe ori lipsa lor de reacție poate fi interpretată ca nepăsare în fața unor evenimente.

În realitate, atunci când suferă un șoc sau trec printr-o criză, ele se retrag și analizează situația pe toate părțile. Fecioarele caută de multe ori soluții, și culmea e că le și găsesc, înaintea să apară problema!

ADVERTISEMENT

În anul 2021, Fecioarele vor face bani frumoși în orice domeniu de activitate ar lucra. Pentru bărbații născuți sub acest semn de pământ, vara anului următor va fi cel mai bun pentru a ajunge în anumite destinații exotice și nu e deloc exclus să se stabilească definitiv acolo.

Femeile Fecioară au șansa ca în 2021 să se lanseze în artă. Toate ideile lor, puse bine la sertar, ar trebui scoase și șterse de praf căci în toamna anului ce va veni vor valora enorm.

ADVERTISEMENT