Life

Zodia feminină care nu are noroc în dragoste. Este condamnată la nefericire

Nativul feminin care are numai ghinion în plan sentimental. E pedepsit să atragă numai nenorociri, catastrofe și probleme.
21.04.2023 | 23:18
Zodia feminina care nu are noroc in dragoste Este condamnata la nefericire
Nativul feminin care are numai ghinion în plan sentimental. E pedepsit să atragă numai nenorociri, catastrofe și probleme. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Zodia feminină care nu are noroc în dragoste, dar care își păstrează optimismul și speranța. Este condamnată la nefericire, conform astrologilor. Întâlnește în drumul său numai persoane nepotrivite și reci.

Nativul feminin care are numai ghinion în plan sentimental. E pedepsit să atragă numai nenorociri, catastrofe și probleme

Nativul feminin care are numai ghinion în plan sentimental este Capricornul. Femeile născute sub acest semn zodiacale sunt pedepsite să atragă numai nenorociri, catastrofe și probleme la finalul relațiilor de iubire.

ADVERTISEMENT

Toate poveștile de dragoste se termină repede, exact așa cum încep, din cauza nepotrivirilor de caracter. Se pare că se îndrăgostește numai de bărbați cu care nu rezonează și cu care nu are nimic în comun. Se aruncă cu capul înainte.

În momentul în care începe o relație amoroasă deja face planuri de viitor, lucru care îl sperie teribil pe partenerul de viață. Din păcate, de cele mai multe ori momentele nu se potrivesc și despărțirea este inevitabilă.

ADVERTISEMENT

Are nevoie de dragoste la fel ca toți ceilalți nativi, doar că trebuie să lupte mai mult și să aibă răbdare până va cunoaște cu adevărat acest sentiment puternic. Știe să-și controleze foarte bine senzualitatea, nu riscă nimic.

De asemenea, femeia din zodia Capricorn își alege jumătatea după criteriile cele mai valoroase din punct de vedere moral. Nu este impresionată de trăsăturile fizice, ci mai degrabă de inteligență, sinceritate și bună credință.

ADVERTISEMENT

E adepta dialogurilor deschise. Își poate schimba atitudinea sau comportamentul dacă i se aduc argumente puternice. Nu este de neclintit atunci când simte că a greșit și repară lucrurile fără să stea pe gânduri.

Caracteristicile femeii din zodia Capricorn

Femeia din zodia Capricorn are foarte multe caracteristici pozitive, cititorii în stele fiind de părere că este o persoană care ține foarte mult la principiile sale. Nu renunță la nimic pentru ele și poate deveni inflexibilă.

ADVERTISEMENT

Adoră să fie independentă din punct de vedere material și profesional. Nu face deloc compromisuri și nu cere lucruri care nu i se cuvin, muncește din greu pentru a-și atinge țelurile și obiectivele adunate în agendă.

ADVERTISEMENT