Life

Zodia Gemeni în dragoste. Cum se comportă în relație cei născuți sub acest semn de aer

11.08.2020 | 18:25
Zodia Gemeni in dragoste Cum se comporta in relatie cei nascuti sub acest semn de aer
Zodia Gemeni în dragoste. Sursa foto: Times Now
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are un talent rar la a-i cuceri pe ceilalți, însă în dragoste nu este neapărat cea mai norocoasă dintre zodii.

Zodia Gemeni în dragoste

Cei născuți sub acest semn de aer sunt destul de complicați în relațiile amoroase, însă uneori pot lăsa de la ei.

ADVERTISEMENT

Cum cuceresc Gemenii. Vorbesc mult, sunt amuzanți și de cele mai multe ori dau sfaturi excelente de viață, dar care nu și le aplică niciodată lor.

Nativii de aer sunt extrem de comunicativi și înțelepți. În relație, cel mai important lucru pemtru ei este să fie în permanentă comunicare cu persoana iubită. Dacă stau cu cineva tăcut, relația se termină în câteva secunde.

ADVERTISEMENT

Fidelitate. Aici există o problemă. Gemenii nu sunt tocmai fideli. Vorbind despre o zodie duală, ei vor simți întotdeauna nevoia de a încerca lucruri noi. Sunt mereu dornici de aventură, de redescoperirea limitelor și plăcerilor lor cu persoane cât mai diferite.

Gemenii nu sunt tocmai fideli, dar nici geloși

În relațiile amoroase, Gemenii vor să încerce întotdeauna ceva nou și nu se satură niciodată să experimenteze tot felul de fantezii.

ADVERTISEMENT

Au o imaginație bogată, dar cel mai important pentru ei nu este sexul, deși par genul de persoane care numai la asta se gândesc, ci timpul calitativ petrecut cu persoana pe care au ales-o să le stea aproape.

Gelozie. Nici vorbă de așa ceva! Au un spirit atât de liber încât nu se îngrijorează și nu suferă dacă află că au fost înșelați. Nu de alta, dar nici ei nu sunt foarte fideli, motiv pentru care nu văd un capăt de lume dacă persoana de lângă ei le pune coarne.

ADVERTISEMENT

Pe plan erotic, Gemenii, după cum spuneam mai sus, încearcă întotdeauna lucruri noi. Se plictisesc de partidele amoroase convenționale și sunt într-o permanentă nevoie de schimbare.

Așadar, o relație cu un Geamăn poate fi cea mai interesantă aventură a vieții oricui!

ADVERTISEMENT