Life

Zodia Gemeni în iarna anului 2021-2022. Trecutul revine sub noi forme

Zodia Gemeni va avea o iarnă plină de tot felul de situații alambicate, în care trecutul va reveni sub diferite forme în viața sa.
27.10.2021 | 10:16
Zodia Gemeni in iarna anului 20212022 Trecutul revine sub noi forme
Zodia Gemeni în iarna anului 2021-2022. Foto: besthqwallpapers.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni va trece de la o stare la alta în iarna anului 2021-2022. Persoane sau situații din trecut se vor ivi în calea unui succes imaginar.

În iarna care urmează, Gemenii trebuie să rezolve anumite situații pe care le-au lăsat în coadă de pește. Se pot maturiza brusc, pentru că nu vor avea încotro.

ADVERTISEMENT

Unele datorii karmice trebuie plătite prin puterea sacrificiului, de care acești nativi știu să dea dovadă în momentele de criză.

Zodia Gemeni în iarna anului 2021-2022

În luna decembrie, Gemenii pot definitiva anumite proiecte pe care le-au lăsat de izbeliște în urmă cu câteva luni. Evident, nu vor putea face singuri anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Dacă se încăpățânează să se apuce ei de tot și nu muncesc în echipă, tot efortul lor va fi în zadar. Până la jumătatea lunii cadourilor, nativii de aer vor fi nevoiți să asculte și părerile colegilor de muncă ori partenerilor de afaceri.

De Crăciun, nativii de aer petrec momente frumoase alături de familie. Unii dintre Gemenii tineri s-ar putea să își găsească marea dragoste în preajma zilei de 25 decembrie. Pot avea parte de momente romantice lângă bradul de Crăciun!

ADVERTISEMENT

În luna ianuarie, multe din temerile celor născuți sub semnul mercurian pot fi estompate, asta dacă își dau voie să recunoască unde greșesc.

Orice frică poate fi depășită dacă este înfruntată fără menajamente. Cu cât fug mai mult de probleme, cu atât acestea se vor rostogoli, iar bulgărele va fi din ce în ce mai mare.

ADVERTISEMENT

Lecții de viață în februarie

Ianuarie este luna în care în viața lor reapar anumite persoane ale trecutului lor recent. Sunt persoane cu care au încheiat prost socotelile sau nu le-au încheiat deloc.

În luna februarie, Gemenilor li se pun în față o serie de adevăruri pe care trebuie să le accepte fără vociferări. Conștientizează, într-un final, că adevărul e undeva la mijloc și au perceput greșit anumite persoane din jurul lor.

Gemenii vor ieși din iarna anului 2021-2022 mai întăriți, mai pregătiți pentru viață. Dușurile reci prin care vor trece nu vor face altceva decât să le arate cât sunt de puternici și dornici să învețe ceva de la viață.

Cele mai pozitive perspective vor apărea undeva în primăvara anului 2022, dar până atunci trebuie să treacă de iarna grea.

ADVERTISEMENT