Life

Zodia Gemeni în luna august 2021. Se deschid porțile succesului

Zodia Gemeni va avea o lună august 2021 a succesului. Trebuie doar să deschidă bine ochii și toate lucrurile se vor schimba în bine.
11.07.2021 | 15:57
Zodia Gemeni in luna august 2021 Se deschid portile succesului
Zodia Gemeni în luna august 2021. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are în luna august 2021 parte de multe momente importante. Nu va exista zi din cea de-a opta lună a anului în care să nu se întâmple ceva pentru nativii de aer.

Este o lună a marilor decizii mai ales pe plan profesional și sentimental. Gemenii vor lua, cum se zice, taurul de coarne și se vor impune așa cum nu au mai făcut-o niciodată.

ADVERTISEMENT

Își dau seama că nu mai pot sta pe margine și nu mai merge cu lamentările. Este nevoie de acțiune mai mult ca oricând, iar ei sunt oamenii care dacă își propun pot muta munții din loc.

Zodia Gemeni în luna august 2021

Prima jumătate a lunii august va fi esențială mai ales pentru nativii de aer tineri. Sunt puși în fața unor oportunități uriașe. Cei foarte tineri pot atinge succesul până pe 15 august în tot ce își propun fără să facă mari eforturi.

ADVERTISEMENT

Așa cum spuneam mai sus, va fi suficient doar să deschidă ochii și să facă alegerea corectă. Toate visele lor pot deveni realitate.

Prima parte a lui august este una bună și pe plan financiar. Gemenii nu au avut un an tocmai grozav până acum la acest capitol.

ADVERTISEMENT

Lucrurile o vor lua pe un alt făgaș mai ales din 10 august încolo. Vin oferte noi și contracte de nerefuzat.

A doua jumătate a lunii august va fi una prielnică pe plan amoros. Vor scăpa de tot felul de angoase, de tot felul de temeri. Își vor da voie, cei care sunt singuri, să iubească din nou.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Pentru nativii de aer, a doua parte a lunii poate veni și cu asumarea unor noi responsabilități în viața de cuplu. Vorbim aici de Gemenii care sunt deja căsătoriți.

Zilele norocoase sunt 4, 5, 17, 18, 23 și 26 august. Pe 4, 17 și 18 pot primi sume importante de bani. Unele rezultate îi scot în față ca pe mari antreprenori.

Datele de 5, 23 și 26 august sunt foarte bune pentru Gemenii care călătoresc ori care își caută dragostea.

Zilele mai puțin norocoase ale lunii sunt 13, 14, 21 și 30 august. În aceste 4 zile, nativii de aer trebuie să fie extrem de atenți la ce spun. Cuvintele lor pot face mult rău, iar tot ce au construit poate fi dărâmat într-o secundă din cauza lucrurilor pe care le scot pe gură.

 

ADVERTISEMENT