Life

Zodia Gemeni în luna august 2022. Perioadă plină de răsturnări de situație

Zodia Gemeni are un august 2022 plin de provocări. Vin tot felul de răsturnări de situație, mai ales din punct de vedere profesional. Lucrurile se pot complica nițel.
13.07.2022 | 10:27
Zodia Gemeni in luna august 2022 Perioada plina de rasturnari de situatie
Zodia Gemeni în luna august 2022. Foto: deccanherald.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Gemeni, luna august 2022 aduce situații neprevăzute mai ales în zona profesională. Apar multe răsturnări de situație, multe evenimente pe care trebuie să le gestioneze improvizând.

Zodia Gemeni în luna august 2022

Prima jumătate a lunii august va fi una extrem de intensă pentru nativii de aer. Vor fi puși între ciocan și nicovală încă din prima zi a acestei luni.

ADVERTISEMENT

Toată lumea va dori ceva de la ei, toți vor sări cu idei sau cu reproșuri, după caz. Gemenii ajung să facă multe compromisuri de dragul înțelegerii cu cei din jur, însă la un moment dat vor obosi.

Este luna în care nativii de aer vor spune stop sacrificiilor, luna în care vor începe să fie un pic mai egoiști. Până acum nu se gândeau foarte mult la ei, dar vor schimba placa.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui august, Gemenii pun mare preț pe relațiile personale, în special pe cele cu prietenii. Își impun punctul de vedere cu mai mult aplomb, cu mai multă seriozitate. Recurg la tot soiul de tertipuri pentru a-i convinge pe ceilalți că lucrurile în care cred ei sunt cele corecte, că ei au soluția pentru a ieși din impas.

Este, așadar, o lună destul de agitată, una în care nativii de aer trebuie să își clarifice o serie de sentimente, de poziționări față de cei cu care intră în contact zi de zi.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 10, 14, 17, 22 și 30 august 2022. Pe 10 și 14, acești nativi pot primi niște sume de bani de unde nu se așteaptă. Un prieten pe care i-a împrumutat le înapoiază banii restanți.

17 și 22 august sunt zile foarte bune pentru cei care vor să călătorească. 30 august este o dată excelentă pentru cei care vor să facă investiții majore.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste pentru acești nativi sunt 3, 9, 13, 18, 21 și 25 august. Zilele de 3 și 9 aduc tot soiul de conflicte pentru Gemeni. 13, 18 și 21 august sunt zile foarte proaste pentru natvii de aer care se confruntă cu probleme birocratice. 25 august nu e o zi bună pentru căsătorie sau logodnă.

 

ADVERTISEMENT