Life

Zodia Gemeni în Luna Femeii. Cum sunt doamnele născute sub acest semn de aer

02.03.2021 | 14:31
Zodia Gemeni in Luna Femeii Cum sunt doamnele nascute sub acest semn de aer
Zodia Gemeni. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are parte de momente spectaculoase în luna martie, luna în care celebrăm mamele și femeile în general. În acest horoscop dedicat zilei de 8 Martie vom afla cum sunt femeile născute sub acest semn zodiacal în rolul de mamă și soție.

Luna martie este una specială pentru femeile Gemeni, care adoră primăvara. Nativele de aer nu își cresc copiii după anumite tipare, ba chiar putem vorbi despre un mod propriu de a oferi educație, ele ținând foarte mult la libertatea celui mic.

ADVERTISEMENT

Mamele născute în Gemeni nu sunt restrictive și îi lasă pe copiii lor să se lovească cu capul de prag. Au convingerea că nimeni nu poate învăța mai bine decât din propriile greșeli, spre deosebire de femeile născute în Taur sau Berbec, mult mai dure în creșterea celor mici.

Zodia Gemeni în Luna Femeii

Femeile care au venit pe lume sub acest semn de aer țin foarte mult la libertate, la nevoia de aventură, de experiențe noi și sunt cele mai bune prietene pentru copiii lor.

ADVERTISEMENT

Mamele Gemeni au o relație specială atât cu fetele cât și cu băieții și nu fac diferență între copii. De multe ori, aceste femei intră în lumea celor mici și se spune că devin mai copile decât ei, căci adoră jocul și învățarea prin spiritul ludic.

Cum este femeia Gemeni ca mamă și soție

Știu să îi facă pe cei mici să aprecieze lucrurile importante în viață și să lupte pentru ele, fiind foarte bune la a ține prelegeri despre ce le poate oferi viitorul, așa că îi îndrumă pe copii de mici și le spun atât părțile bune cât și rele de care s-ar putea lovi.

ADVERTISEMENT

Ca soții, femeile Gemeni pot fi acaparatoare, ușor geloase. posesive, însă le trece repede. Principala problemă cu care se pot confrunta într-o căsnicie este lipsa de încredere în sine, faptul că își pun partenerul pe un piedestal, iar ele se poziționează la un nivel inferior, aproape supunându-se în totalitate, chiar dacă nu arată asta.

În luna martie, femeile Gemeni vor avea parte de cadouri și momente frumoase alături de familie.

Tags: