Life

Zodia Gemeni în luna iulie 2021. Adevăruri neplăcute vor ieși la iveală

Zodia Gemeni va avea un iulie 2021 plin de revelații din toate punctele de vedere. Lucrurile vor deveni din ce în ce mai clare pentru acest semn zodiacal.
15.06.2021 | 16:49
Zodia Gemeni in luna iulie 2021 Adevaruri neplacute vor iesi la iveala
Zodia Gemeni în luna iulie 2021. Foto: numeroly.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni va avea parte de o lună iulie 2021 plină de revelații din toate punctele de vedere. Vor avea parte de tot felul de momente edificatoare mai ales în zona relațiilor personale.

Pentru nativii de aer, viața va căpăta culori din ce în ce mai intense în următoarea perioadă. Luna lui Cuptor va fi una cu adevărat provocatoare pentru cei născuți sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Au de întocmit strategii noi, tactici diferite la locul de muncă, dar și concesii de făcut anumitor persoane. Tot ce depinde de ei se va rezolva diferit, iar ce depinde de ceilalți va fi trecut sub un alt filtru.

Zodia Gemeni în luna iulie 2021

Prima jumătate a lunii iulie este una în care Gemenii vor avea ocazia să stea mai mult de vorbă cu ei înșiși. Pot descoperi anumite trădări, bârfe care s-au spus pe la spate despre ei.

ADVERTISEMENT

Vor afla anumite adevăruri pe care ceilalți au vrut să le ascundă. Fără a ști cu exactitate cum s-au desfășurat anumite situații nu vor putea trece mai departe în viață.

Este necesar pentru ei să li se dea la o parte vălul de pe ochi. Cu adevărul în mâini, Gemenii vor putea recuceri lumea așa cum nu au mai făcut-o niciodată.

ADVERTISEMENT

Se produc tot felul de evenimente importante pentru ei mai ales la locul de muncă, acolo unde vor cunoaște colegi noi. Cu unii s-ar putea să lege prietenii destul de interesante.

A doua jumătate a lunii iulie le poate aduce nativilor de aer situații neprevăzute pe plan financiar. Pot apărea cheltuieli din senin. Se strică lucrurile din casă, trebuie reparate.

ADVERTISEMENT

Zile norocoase și ghinioniste în luna lui Cuptor

Unii Gemeni ar putea să ajungă cu mașina în service, alții s-ar putea să își schimbe anumite haine din garderobă pentru că s-au demodat sau nu le mai vine bine și așa mai departe.

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 1, 18, 23, 27 și 31 iulie 2021. Pe 1 și 23 iulie au parte de momente frumoase din punct de vedere amoros.

Pe 18, 27 și 31 iulie, norocul le surâde celor care vor să facă achiziții de calitate.

Zilele mai puțin norocoase sunt 3, 5, 10, 14 și 28 iulie. În aceste zile, Gemenii trebuie să evite să intre în polemici cu superiorii de la locul de muncă ori cu colegii.

 

 

 

ADVERTISEMENT