Life

Zodia Gemeni în luna iulie 2022. Dragostea are prioritate!

Cum va fi pentru zodia Gemeni luna iulie 2022? În primul rând va fi o lună plină de iubire, de momente unice trăite alături de partenerul de viață! Apar și alte surprize!
14.06.2022 | 16:10
Zodia Gemeni in luna iulie 2022 Dragostea are prioritate
Zodia Gemeni în luna iulie 2022. Foto: deccanherald.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are destul de multe motive de bucurie în iulie 2022. Dragostea este prioritară, iar cei care încă nu sunt într-o relație ar trebui să se pregătească. Nu de alta, dar Cupidon le-a pregătit ceva în a doua jumătate a lunii!

Zodia Gemeni în luna iulie 2022

Prima parte a lunii lui Cuptor aduce clipe pline de romantism pentru nativii de aer. Gemenii devin mai atenți la nevoile persoanei iubite. Vor ști cum să le facă pe plac surprinzându-i.

ADVERTISEMENT

Acești nativi au un talent de a face surprize, iar în iulie se vor autodepăși din acest punct de vedere. Până pe 15 iulie, există destul de multe zile favorabile mai ales pentru cei care vor să se logodească. Nu sunt excluse nici nunțile pe nepusă masă!

Se știe doar că Gemenii sunt imprevizibili. Dacă au ceva în cap nu le trebuie mai mult de 5 minute să și obțină ce își doresc.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a celei mai fierbinți luni de vară aduce pentru foarte mulți nativi de aer oportunități profesionale fantastice.

Persoanele care au început niște proiecte de suflet vor începe să vadă și primele rezultate ale muncii lor. Toate lucrurile vor căpăta un alt sens în special la sfârșitul lui iulie.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 4, 6, 10, 13, 18 și 25 iulie 2022. Pe 4 și 6, nativii de aer își reînnoiesc jurămintele de iubire.

10 iulie este o dată numai bună pentru acei nativi de aer care sunt onești în munca pe care o depun. Cei care au trudit din greu pot primi bani frumoși în această zi.

ADVERTISEMENT

13 și 18 sunt zile bune de vacanță, de stat la mare sau să se relaxeze la munte cu prietenii. 25 iulie le poate aduce nativilor de aer încă o excursi de neuitat, dar de data asta doar cu sufletul lor pereche.

Zilele ghinioniste sunt 12, 15, 19 și 22 iulie. 12 iulie nu este o zi bună pentru tranzacții ori pentru tot ce înseamnă schimb valutar. 15 și 19 iulie sunt zile proaste pentru cei care vor să facă ordine în viețile altora. Se pot isca discuții aprinse.

Pe 22 iulie, Gemenii trebuie să evite cu orice preț achiziții care nu sunt urgente.

ADVERTISEMENT