Life

Zodia Gemeni în luna noiembrie 2021. Multe probleme se arată la orizont

Zodia Gemeni va avea un noiembrie 2021 plin de surprize plăcute din multe puncte de vedere, dar și de cumpene.
19.10.2021 | 18:30
Zodia Gemeni in luna noiembrie 2021 Multe probleme se arata la orizont
Zodia Gemeni în luna noiembrie 2021. Foto: thelist.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Gemeni, luna noiembrie 2021 aduce câteva probleme pe care le-a tot neglijat în ultimele luni. Vin tot soiul de evenimente care presupun o restrângere a bugetului.

Gemenii pășesc în noiembrie ceva mai sceptici în privința viitorului lor profesional. Se vor dumiri cu privire la multe situații pe care fie le-au gestionat prost, fie le-au evitat cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii noiembrie 2021 va fi marcată de tot felul de discuții decisive cu privire la viitorul lor profesional. Unele rapoarte trebuie refăcute, iar multe dintre ideile lor schimbate complet.

Zodia Gemeni în luna noiembrie 2021

Nu-și vor mai permite să tărăgăneze anumite procese și nici să se fofileze în spatele altor persoane. Fie își asumă unele lucruri, inclusiv pierderi financiare, fie abandonează un proiect pentru ceva nou, dar care trebuie construit de la zero.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer se pun singuri în situații-limită. Încăpățânarea de care dau dovadă în perioada următoare nu le va aduce niciun câștig.

Există și câteva vești bune. Nu e totul atât de rău pe cât pare. În a doua jumătate a lui noiembrie, Gemenii se bucură de clipe frumoase din punct de vedere sentimental. Unii dintre ei renunță la o anumită relație, realizând că sunt mai fericiți singuri.

ADVERTISEMENT

Există alți Gemeni care încep să se implice în noi povești de iubire. Vor cunoaște o persoană care le va schimba complet perspectivele asupra vieții.

Prioritățile li se pot schimba odată ce acel cineva nou va ajunge la sufletul lor. Vor învăța să fie mai empatici, mai implicați în conviețuirea cu altcineva.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 16, 17, 28 și 30 noiembrie. Finalul de lună este, așadar, plin de surprize plăcute pentru nativii de aer.

Pe 16 șu 17 au parte de acea întâlnire specială și pot începe o relație nouă. Pe 28 și 30 noiembrie pornesc extrem de fericiți niște proiecte personale, dar pe care le țin în secret.

Zilele ghinioniste sunt 6, 8, 9, 10, 11 și 14 noiembrie 2021. Dacă nu sunt atenți, pe 6 și 8 pot pierde niște bani. 9 și 10 noiembrie sunt două date în care Gemenii au nevoie să se concentreze cu maximă atenție asupra felului în care comunică.

Unele lucruri pot fi interpretate în defavoarea lor. 11 și 14 noiembrie sunt date în care astrele le recomandă să nu răspundă provocărilor inamicilor.

 

ADVERTISEMENT