Life

Zodia Gemeni în luna noiembrie 2022. Nativii de aer vor depăși un obstacol mare

Zodia Gemeni în luna noiembrie 2022: nativii de aer vor depăși un mare obstacol la finalul lunii. Ce prevăd astrele? Care sunt zilele cu ghinion?
13.10.2022 | 10:58
Zodia Gemeni in luna noiembrie 2022 Nativii de aer vor depasi un obstacol mare
Zodia Gemeni în luna noiembrie 2022. Foto: wallpapercave.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are un noiembrie 2022 plin de cuceriri de tot felul. Vor depăși un obstacol extrem de important, o situație care le-a cam dat bătăi de cap de la începutul acestui an.

Zodia Gemeni în luna noiembrie 2022

În prima jumătate a lunii noiembrie, nativii de aer iau parte la tot felul de activități unde e nevoie de inteligența lor. Creativitatea de care dau dovadă este apreciată de cei din jur, ba chiar s-ar putea să fie recompensați pentru unele idei.

ADVERTISEMENT

Până pe 15 noiembrie, Gemenii vor învăța să comunice mai eficient, să fie mai deschiși față de oameni pe care în mod normal nu i-ar băga în seamă.

Tot ce vor face va fi cu un motiv bine întemeiat. Nu se vor mai lăsa purtați de val, așteptând să se întâmple ceva cu viața lor.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui noiembrie, nativii de aer cunosc tot felul de persoane cu care se angrenează în niște proiecte deosebite. Mulți Gemeni pornesc pe un drum nou din punct de vedere profesional, poate chiar în paralel cu ceea ce fac ei acum.

Zilele norocoase și zilele cu ghinion

Zilele norocoase pentru nativii de aer sunt 5, 6, 8, 10, 12, 19 și 25 noiembrie 2022. Zilele de 5 și 6 noiembrie vin cu niște bani în plus în conturile lor.

ADVERTISEMENT

În zilele de 8 și 10 noiembrie vor avea parte de momente foarte frumoase petrecute împreună cu persoana iubită. Cei care sunt singuri s-ar putea să cunoască pe cineva cu totul special.

În zilele de 12, 19 și 25 noiembrie, Gemenii sunt încurajați să se implice în activități noi. Cei care sunt la început de drum din punct de vedere profesional vor avea parte de un noroc incredibil.

ADVERTISEMENT

Pe 25 noiembrie, Gemenii vor depăși un obstacol important. Este vorba despre o chestiune sentimentală care dăinuie de mai multă vreme în sufletul lor.

Zilele cu ghinion pentru acești nativi sunt 16, 18, 22 și 27 noiembrie 2022. Pe 16 noiembrie, Gemenii trebuie să evite cu orice preț discuțiile în contradictoriu cu cei din familie. Nu e o zi bună pentru a regla niște conturi.

Zilele de 18 și 22 sunt proaste la capitolul bani. Tranzacțiile pe care le fac în aceste zile s-ar putea să le dea niște bătăi de cap.

Ziua de 27 noiembrie nu e recomandată achizițiilor scumpe. Ar fi bine să evite anumite cumpărături.

ADVERTISEMENT