Life

Zodia Gemeni în luna octombrie 2022. Viața amoroasă suferă cele mai multe schimbări

Pentru zodia Gemeni, luna octombrie 2022 vine cu surprize uriașe la nivel sentimental. La capitolul dragoste apar cele mai mari schimbări.
14.09.2022 | 10:43
Zodia Gemeni in luna octombrie 2022 Viata amoroasa sufera cele mai multe schimbari
Zodia Gemeni în luna octombrie 2022. Foto: yourtango.com
ADVERTISEMENT

Luna octombrie 2022 se va dovedi a fi una plină de provocări pentru cei născuți în zodia Gemeni. Apar multe momente importante, de neratat, mai ales din punct de vedere amoros.

Zodia Gemeni în luna octombrie 2022

Până pe 15 octombrie 2022, totul se va schimba mai ales pentru cei care sunt singuri. Gemenii care caută partenerul ideal vor avea parte de mari surprize.

ADVERTISEMENT

S-ar putea ca dragostea să se afle chiar sub ochii lor, doar că până acum nu au observat acea persoană. Prima jumătate a lunii este una extrem de interesantă și pentru cei care încep tot felul de proiecte, pentru nativii care vor să evolueze profesional.

Tot în primele două săptămâni, pentru nativii de aer se anunță oportunități unice de a face bani. Persoanele născute sub semnul mercurian îi vor uimi pe toți cu capacitatea lor de a scoate bani chiar și din piatră seacă.

ADVERTISEMENT

A doua parte a lunii îi pune un pic pe drumuri pe cei născuți în Gemeni. Persoanele guvernate de planeta Mercur trebuie să rezolve niște chestiuni complicate din punct de vedere birocratic.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Tot în partea a doua a lunii octombrie 2022, Gemenii își pot lua anumite angajamente noi în familie. Vor avea grijă de persoanele pe care până acum, din varii motive, le-au tot ignorat.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 1, 7, 9, 14, 15, 17, 25 și 28 octombrie. Zilele ghinioniste sunt 4, 5, 8, 13, 22 și 29 octombrie.

Pe 1 și 7, nativii de aer restabilesc anumite legături cu prieteni pe care nu i-a văzut de multă vreme. Zilele de 9, 14 și 15 sunt excelente din punct de vedere amoros.
17 și 25 sunt extrem de bune din punct de vedere financiar. Data de 28 octombrie e perfectă pentru cei care vor să călătorească.

ADVERTISEMENT

La capitolul ghinion, pe 4 și 5, Gemenii trebuie să evite să facă anumite tranzacții financiare. Riscul de a pierde bani e ridicat. 8 și 13 sunt zile proaste pentru călătorit. 22 și 29 octombrie pot veni cu tensiuni la locul de muncă.

ADVERTISEMENT