Life

Zodia Gemeni în luna septembrie 2021. Maximă atenție la neatenție!

Zodia Gemeni are un septembrie 2021 în care totul se derulează cu maximă viteză, fapt pentru care trebuie să acționeze repede și inteligent.
17.08.2021 | 10:36
Zodia Gemeni in luna septembrie 2021 Maxima atentie la neatentie
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni va avea un septembrie 2021 în care trebuie să acționeze la foc automat. Unele lucruri nu vor ieși din prima, dar nu trebuie să dispere din acest motiv.

Pentru nativii de aer, prima lună din toamnă este una în care vor învăța să culeagă corect informații și să nu se mai lase păcăliți de alții.

ADVERTISEMENT

Mulți dintre Gemeni pot cădea în capcane dacă nu deschid bine ochii și nu ciulesc urechile. Cu alte cuvinte, anumite pasiuni pe care le dezvoltă pentru un coleg de muncă îi pot debusola complet și pot pierde nu doar din punct de vedere profesional, însă și prestigiul lor este pus în joc.

Zodia Gemeni în luna septembrie 2021

Nativii de aer au nevoie de concentrare maximă, căci în septembrie au șansele astrale unice să își rezolve cele mai multe probleme. Unele sunt de natură birocratică, altele de natură sentimentală.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii se va axa pe relațiile lor cu colegii de muncă. Gemenii pot fi uneori intransigenți fără să se documenteze suficient în legătură cu temele pe care le abordează.

Riscul să se facă de râs este foarte mare, mai ales dacă nu au informațiile complete. Le este recomandat să se gândească de zece ori înainte să acționeze.

ADVERTISEMENT

Gemenilor nu le place să le fie atrasă atenția atunci când greșesc, însă de data asta trebuie să pună capul în  jos și să asculte spășiți.

În cea de-a doua jumătate a lunii septembrie, pentru nativii Gemeni, lucrurile capătă noi sensuri pe planul relațiilor cu familia.

ADVERTISEMENT

Vor ajunge la niște concluzii în legătură cu felul în care trebuie să se comporte cu cei vârstnici. Se pot repara relații rupte din orgolii personale.

Zilele norocoase și zilele cu ghinion

Zilele norocoase pentru Gemeni sunt 6, 10, 19, 28 și 30 septembrie. Pe 6 și 10 pot participa la întruniri importante unde au multe de învățat.

19, 28 și 30 septembrie sunt date cheie în rezolvarea unor probleme de natură emoțională.

Zilele ghinioniste sunt 15, 17, 23, 27 și 29 septembrie. În aceste zile este bine să fie atenți la neatenție. Orice gest sau cuvânt spus greșit îi poate costa inclusiv financiar.

Nu este bine să se arunce cu capul înainte pentru nimeni, ci să rumege cu precauție situația dată, mai ales că vor fi puși să ia decizii cruciale.

 

ADVERTISEMENT