Life

Zodia Gemeni în toamna anului 2022. Noiembrie, o lună plină de surprize

Cum va fi pentru zodia Gemeni toamna anului 2022? Noiembrie este o lună plină de surprize, mai ales pe plan amoros. Veștile sunt promițătoare pentru nativii de aer!
11.08.2022 | 13:40
Zodia Gemeni in toamna anului 2022 Noiembrie o luna plina de surprize
Zodia Gemeni în toamna anului 2022. Foto: Pinterest
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni va avea o toamnă plină de surprize! Nicio zi nu va semăna cu alta pe parcursul următoarelor trei luni. Nativii de aer vor reuși să se focuseze cu mai multă atenție pe lucrurile esențiale din viața lor.

Zodia Gemeni în toamna anului 2022

Au multe de rezolvat, mai ales pe plan financiar. Profesional, noiembrie vine cu cele mai mari realizări. Este o lună a surprizelor, a succeselor, unele pe care nu și le-ar fi imaginat niciodată.

ADVERTISEMENT

În septembrie, Gemenii poartă discuții lămuritoare cu referire la niște zvonuri auzite de ei din toate părțile. Unele dintre bârfe îi vizează, așa că simt nevoia să clarifice totul astfel încât să nu aibă de suferit ca imagine publică.

Gemenii au și talentul de a clarifica lucrurile fără să se certe neapărat, dar știu să se impună, să spună lucruri dure într-o variantă îndulcită.

ADVERTISEMENT

Octombrie, lună bună în carieră

Luna octombrie le aduce nativilor de aer oportunitatea de a face pace cu anumite persoane pe care nu le-au prea avut la suflet, dar de care se tot lovesc, cu care trebuie să colaboreze mai mult.

Tot în octombrie, pentru acești nativi începe o perioadă extraordinară în carieră. Succesul din noiembrie începe să se înscrie, de fapt, după data de 15 octombrie.

ADVERTISEMENT

Pe plan sentimental, nativii de aer nu au mari provocări. Sunt suficient de isteți încât să evite anumite discuții în relație. Atunci când nu le convine ceva, au capacitatea de a disimula că totul e în regulă doar pentru a se ține departe de discuții aprinse.

Nativii de aer îi vor surprinde pe partenerii lor cu tot felul de cadouri, cu tot felul de gesturi frumoase, de momente care mai de care mai romantice.

ADVERTISEMENT

Și ăsta e abia începutul pentru Gemeni! Astrele șușotesc despre o perioadă și mai bună începând cu luna decembrie și continuând cu lunile ianuarie și februarie 2023. Până atunci, însă, mai sunt câteva luni de bucurii mărunte de trăit!

ADVERTISEMENT