Life

Zodia Gemeni în următorii 10 ani. Prin ce cumpene au de trecut persoanele născute sub semnul de aer

20.08.2020 | 14:47
Zodia Gemeni in urmatorii 10 ani Prin ce cumpene au de trecut persoanele nascute sub semnul de aer
Zodia Gemeni în următorii 10 ani. Sursa foto: windowtosnews.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni are în față 10 ani plini de neprevăzut, de schimbări radicale mai ales din punct de vedere sentimental.

Zodia Gemeni în următorii 10 ani

Acești nativi se plictisesc oricum foarte repede de orice proiect, însă din 2021 vor începe o cu totul altă afacere. Vor revoluționa un domeniu în care nu au muncit niciodată căci își vor da seama că sunt buni la lucruri pentru care nu s-au spetit până acum.

ADVERTISEMENT

2021-2025. În acești cinci ani, Gemenii care își caută locul pe lumea asta ori caută un sens pentru existența lor vor ajunge la concluzii surprinzătoare.

2023 este cel mai benefic an din următoarea decadă. Din mai 2023 până în septembrie 2024, Gemenii care vor să își îmbunătățească pe bune viața o vor putea face, ba chiar vor fi ajutați și nu vor fi nevoiți să depună prea multe eforturi.

ADVERTISEMENT

2026, un an dificil pentru acești nativi

Lucrurile se vor schimba pe plan sentimental pentru acei Gemeni care nu voiau să audă de căsnicie ori de copii. Viața le va schimba concepția despre familie.

2026-2030. Apar câteva cumpene serioase în toamna anului 2026, atunci când unele vești ar putea să îi bage în depresie. Poate fi vorba despre pierderea cuiva drag sau pierderea unui prieten, dar nu în sensul de moarte, ci de despărțire din care s-ar putea să iasă păgubiți.

ADVERTISEMENT

Este anul în care Gemenii ar trebui să nu călătorească și să nu se căsătorească.  Trebuie să evite cu orice preț decizii precum conceperea unui copil, nunta sau alte lucruri pentru care nu sunt 100% pregătiți.

2027 și 2028 sunt alți doi ani dificili pentru Gemenii care nu și-au găsit un job stabil. Lucrurile se vor schimba radical pentru aceia care nu au mișcat un deget în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

2029 și 2030 sunt ani ceva mai buni, nativii de aer revenind la vitalitatea care îi caracterizează. Sunt doi ani extraordinari din punct de vedere financiar și li se recomandă să facă investiții bazându-se pe intuiție de data aceasta și nu pe calculele de pe piață.

 

ADVERTISEMENT