Life

Zodia Gemeni la tinerețe și la bătrânețe. Ce lecții are de învățat pe parcursul vieții

21.10.2020 | 10:22
Zodia Gemeni la tinerete si la batranete Ce lectii are de invatat pe parcursul vietii
Zodia Gemeni. Foto: parenting.firstcry.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni este una dintre zodiile duale ale horoscopului, iar această dualitate poate fi un avantaj, dar și un dezavantaj pentru persoanele născute sub acest semn, în funcție de ce își propune să facă fiecare în viață.

Zodia Gemeni: calități și defecte

În tinerețe, Geamănul este ceva mai familist, mai atașat de glie, de prietenii pe care și-i face la școală și la liceu, de verișori, frați sau bunici, însă odată ajuns la vârsta maturității devine din ce în ce mai independent mai ales din punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

Gemenii pot părea haotici la prima vedere, însă totul este foarte bine organizat în capul lor, acest haos pe care îl exprimă fiind unul bine gândit pentru a-i debusola pe ceilalți.

Este una din ”șmecheriile” pe care Gemenii o fac pentru a avea mereu câștig de cauză și, de cele mai multe ori, reușesc ceea ce își propun cu această tactică.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Gemenii după vârsta de 40 de ani

Gemenii au și părți rele, iar aici vom vorbi despre lecția pe care trebuie să o învețe. Încă din copilărie, acești nativi tind să exagereze foarte mult lucrurile, să manipuleze realitatea cu cuvintele și ajung de multe ori să creadă în propriile lor minciuni, de cele mai multe ori nevinovate/

Lecția pe care trebuie să o învețe Gemenii până la senectute este să fie cât mai sinceri cu ei înșiși, să nu fugă de realitate prin autosugestionare.

ADVERTISEMENT

Dacă a se minți pe ei înșiși funcționează o perioadă, după vârsta de 40 de ani se vor lovi de toate lucrurile pe care le-au ignorat în viață. Este vârsta de la care mulți Gemeni cad în tot felul de vicii și se pot deprima.

Așadar, ceea ce trebuie să facă acești nativi este să fie fideli realității înconjurătoare. Asta nu înseamnă că trebuie să renunțe la latura lor copilăroasă, la felul lor unic de a-i face pe ceilalți să zâmbească, la nebuniile lor, ci doar să reducă din fantezie.

ADVERTISEMENT