Life

Zodia Gemeni în luna aprilie 2022. Discuții aprinse cu prietenii

Zodia Gemeni are un aprilie 2022 destul de complicat privind relația sa cu cei din jur. Nativii de aer pot tranșa anumite situații și este greu de evitat să nu ajungă la certuri.
16.03.2022 | 13:30
Zodia Gemeni in luna aprilie 2022 Discutii aprinse cu prietenii
Zodia Gemeni în luna aprilie 2022. Foto: womenshealthmag.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni va avea un aprilie 2022 de foc. Nativii de aer vor schimba destul de des anturajul din care fac parte, asta deoarece vor descoperi că anumite persoane nu sunt tocmai loiale și sincere așa cum se dau ele.

Zodia Gemeni în luna aprilie 2022

În prima jumătate a lunii aprilie 2022, Gemenii vor încheia tot felul de acorduri cu anumite persoane, multe dintre ele străine. Au idei mari, dar vor exista oameni care le vor face zile fripte. Nativii de aer trebuie să fie foarte atenți cui se confesează în perioada următoare.

ADVERTISEMENT

Cele mai multe certuri pornesc de la diferențele de opinii, de la viziunea pe care nativii de aer nu o împărtășește cu ceilalți. Apar situații complicate mai ales la locul de muncă, acolo unde au impresia că ei fac mai mult decât alții.

În a doua jumătate a lui aprilie, Gemenii vor căuta cu orice preț echilibrul în viața personală. Cei care sunt singuri au șansa să găsească pe cineva cu care pot discuta despre orice. Nu e exclus ca după data de 15 aprilie să înceapă o frumoasă poveste de amor.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru acești nativi sunt 1, 3, 5, 13 și 19 aprilie. Pe 1 și pe 3 pot obține bani frumoși din surse neașteptate. Data de 5 este foarte bună pentru Gemenii care sunt pe băncile facultății. Pot obține burse pentru studii în străinătate. Le-ar prinde bine să mai schimbe mediul.

13 și 19 aprilie sunt două date extraordinare pe plan sentimental. Unii dintre Gemeni s-ar putea logodi. Sunt două date bune și pentru cei căsătoriți, care vor să își reînnoiască jurămintele de iubire.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 8, 9, 22, 23 și 26 aprilie. Pe 8 și 9, Gemenii poartă discuții neplăcute cu colegii de la muncă. Se poate ajunge la un ton ridicat din senin. 22 este o zi proastă pentru cei care vor să facă reamenajări prin casă. 23 și 23 aprilie nu sunt date bune pentru Gemenii care vor să facă achiziții mari.

 

Tags: