Life

Zodia Gemeni în luna ianuarie 2022. Schimbări radicale pe plan profesional

Zodia Gemeni are un ianuarie 2022 plin de activități. Anul începe în forță pentru nativii de aer. Aceștia fac anumite schimbări uriașe pe plan profesional.
16.12.2021 | 10:24
Zodia Gemeni in luna ianuarie 2022 Schimbari radicale pe plan profesional
Zodia Gemeni în luna ianuarie 2022. Foto: vocal.media
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni schimbă totul din temelii pe plan profesional începând cu primele zile din luna ianuarie 2021. Realizează că au închis ochii la multe lucruri și au avut de pierdut în 2021 pentru că nu s-au impus.

Anul 2022 le va da mai multă forță, mai multă tărie și îi va pune într-o lumină nouă, mai ales pe tinerii Gemeni care abia acum încep să vadă care sunt regulile jocului în viață.

ADVERTISEMENT

Studenții sunt favorizați din punct de vedere astrologic. Cei care vor să se facă remarcați au ocazia să demonstreze de ce sunt capabili în perioada care urmează.

Zodia Gemeni în luna ianuarie 2022

Vor da totul pentru a dovedi unde le este locul. Gemenii care au deja o carieră cât de cât consolidată vor să înceapă proiecte noi.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lunii ianuarie 2022 va fi bună pentru investiții, pentru reparat anumite greșeli pe care le-au făcut profesional vorbind.

În a doua jumătate a lui ianuarie, Gemenii stau mai mult de vorbă cu ei înșiși. Au nevoie de câteva momente de intimitate în care să-și descoase sufletul, să afle ce le place cu adevărat, ce vor să facă în continuare cu viața lor.

ADVERTISEMENT

Pe plan sentimental, a doua parte a lui ianuarie este bună pentru nativii de aer care își caută marea dragoste. Apar tot felul de persoane noi în viața lor. Unii Gemeni s-ar putea simți ca la un casting pentru inima lor. Așadar, au de ales.

Nu vor lipsi nici aventurile de scurtă durată, însă spre finalul lui ianuarie majoritatea Gemenilor vor simți nevoia să se așeze într-o relație serioasă.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de aer sunt 6, 8, 9, 11, 17 și 28 ianuarie. Pe 6 și 8 sunt avantajați Gemenii care vor să facă schimbări în carieră. Primesc un sprijin nesperat din partea astrelor, indiferent de deciziile luate.

9 și 11 ianuarie sunt două date în care acești nativi concretizează anumite planuri mai vechi, unele legate de familie. 17 și 28 ianuarie sunt zile bune pentru flirt sau începerea unei noi relații.

Zilele cu ghinion sunt 13, 15, 21 și 25 ianuarie. Pe 13 și 15, Gemenii nu trebuie să facă anumite cheltuieli nejustificate. Sunt două date în care pot cădea în niște capcane financiare.

21 și 25 ianuarie, zile cu stres, cu nervi. Sunt zile în care Gemenii trebuie să evite provocările verbale ale celor din jur.

ADVERTISEMENT