Life

Zodia Gemeni și compatibilitățile anului 2021. Cu cine se va înțelege extraordinar de bine

15.12.2020 | 11:20
Zodia Gemeni si compatibilitatile anului 2021 Cu cine se va intelege extraordinar de bine
Zodia Gemeni. Foto: i.thehoroscope.co
ADVERTISEMENT

Anul 2021 va fi pentru zodia Gemeni unul plin se răsturnări de situație mai ales pe planul compatibilităților. Cu cine se va înțelege cel mai bine? Cu cine se va certa? Aflați în rândurile de mai jos!

Acești nativi de aer au un an plin de controverse încă de la început. Anumite persoane pe care nu le credeau prietene vor deveni foarte apropiați de ei, în timp ce alți amici se vor transforma în dușmani.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate foarte rea cu: Săgetător, Pești, Scorpion și Capricorn. În 2021, Gemenii și Săgetătorii vor fi la cuțite cam tot anul. Ideile și principiile după care se ghidează fiecare în viață nu vor mai fi compatibile. Se pot rupe multe relații, chiar și căsnicii ale persoanelor născute în aceste două zodii.

Gemenii se vor înțelege bine cu 4 zodii

Cu Peștii, Scorpionii și Capricornii nu vor putea colabora deloc nici măcar ca simpli colegi de muncă.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Vărsător, Fecioară, Rac, Leu. Gemenii vor avea o relație ceva mai bună cu Vărsătorii și Leii, dacă vorbim de proiecte mărețe din care se pot scoate mulți bani.

Racii și Fecioarele vor fi mai apropiate sufletește de Gemeni, iar împreună vor putea porni aventuri de neuitat.

ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni, compatibilitate perfectă cu Taurii, Balanțele și Berbecii

Compatibilitate foarte bună cu: Berbec, Taur, Balanță. Gemenii se vor înțelege de minune cu Berbecii în 2021. Vor fi partenerii ideali în iubire, colegii ideali și cei mai potriviți prieteni pentru așteptările și perspectivele lor noi asupra vieții.

Cu Taurii vor avea o relație extrem de fructuoasă la locul de muncă, mai ales dacă vorbim despre superiorii Tauri de gen masculin. Vor comunica și vor colabora atât de bine încât vor stârni anumite rumori cum că s-ar putea să fie ceva mai mult decât o colaborare colegială.

ADVERTISEMENT

Cu Balanțele, Gemenii vor avea parte de evenimente frumoase, de suflet. Balanțele vor fi cele în fața cărora își vor putea deschide sufletul la orice oră din zi și din noapte.

 

ADVERTISEMENT