Life

Zodia Gemeni și meseriile care i se potrivesc de minune. În ce domeniu poate da lovitura chiar la anul

02.10.2020 | 16:20
Zodia Gemeni si meseriile care i se potrivesc de minune In ce domeniu poate da lovitura chiar la anul
Zodia Gemeni. Foto: askastrology.com
ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni, guvernată de planeta Mercur, a comunicării și a înțelepciunii, are de unde alege dacă vrea succes. Gemenii sunt printre puținii nativi care se pot pricepe la orice și asta pentru că au bine dezvoltată arta dialogului.

Zodia Gemeni și meseriile care i se potrivesc cel mai bine

În multe sectoare profesionale, Gemenii ajung să fie inovatori, să revoluționeze complet niște paradigme. Ajung nu doar să schimbe un domeniu cu totul, dar devin o sursă de inspirație pentru cei care vor să schimbe modul de lucru.

ADVERTISEMENT

Femeile Gemeni pot face o carieră frumoasă în televiziune, actorie, muzică, departamentele de comunicare publică ale unor instituții de vârf, oriunde e nevoie de multă vorbăraie (și deșteaptă) și creativitate!

De altfel, din 2021, Gemenele se vor lansa în domeniile artistice. Este cel mai bun an mai ales pentru nativii de aer tineri, pentru cei care pornesc la drum chiar și fără cine știe ce pregătire.

ADVERTISEMENT

2021, anul Gemenilor care lucrează în presă sau spitale

Câtă vreme au ambiție și muncesc enorm pentru ceea ce își doresc, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Bărbații Gemeni sunt buni la despicat firul în patru. Pot obține lejer posturi de bancheri, analiști financiar, jurnaliști de teren sau chiar medici.

ADVERTISEMENT

Unii dintre cei mai buni doctori sunt născuți în zodia Gemeni. Acești nativi reușesc să se impună foarte ușor în aceste domenii deoarece sunt mai apropiați de oameni și empatizează fără probleme cu cei din fața lor.

Pot fi încăpățânați la locul de muncă, însă nu sunt tirani așa cum de multe ori lasă senzația. Nu este plăcut să îi vezi nemulțumiți, însă atunci când rezultatele sunt bune, Gemenii nu vor uita să te răsplătească.

ADVERTISEMENT

Anul 2021 este bun pentru bărbații Gemeni care lucrează în medicină sau jurnalism. Este anul în care calitatea muncii lor va fi apreciată atât de pacienți, respectiv puiblic dacă vorbim de presă, cât și de persoanele din familie care până acum le-au cam ignorat abilitățile profesionale.

 

ADVERTISEMENT