Life

Zodia Gemeni va păși cu stângul în octombrie. Cum arată toată luna pentru cei născuți sub acest semn

22.09.2020 | 10:34
Zodia Gemeni va pasi cu stangul in octombrie Cum arata toata luna pentru cei nascuti sub acest semn
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Gemeni, luna octombrie va fi una destul de atipică din toate punctele de vedere. Este o lună în care cei născuți sub acest semn de aer vor simți în permanență că trebuie să treacă mai multe examene, atât la locul de muncă, dar și în viața personală.

Zodia Gemeni în horoscopul lunii octombrie 2020

Gemenii vor păși cu stângul în cea de-a zecea lună din an, asta pentru că s-ar putea trezi cu tot felul de datorii de care au și uitat ori cărora nu le-au acordat foarte mare importanță.

ADVERTISEMENT

Primele 10 zile din această lună le vor dedica rezolvării problemelor financiare, cărora dacă nici acum nu le acordă importanța reală, s-ar putea trezi cu necazuri și mai mari.

Gemenii se află într-o perioadă a regăsirii de sine, iar toate obstacolele acestea în care li se cere să fie fermi și pragmatici se vor suprapune cu nevoia de a lăsa creierul deoparte și de a-și asculta mai mult inima.

ADVERTISEMENT

Împăcare sau o relație nouă în a doua jumătate a lunii

Nu va fi ușor să împace raționalul cu emoționalul, însă acești nativi găsesc întotdeauna cea mai bună variantă și nu este prima oară când sunt puși într-o astfel de conjunctură.

Luna octombrie este în general favorabilă, cu excepția perioade 2-16. Abia din 17 octombrie, Gemenii se vor putea bucura de lucrurile care le aduc satisfacție deplină.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua jumătate a lunii vor avea mai mult timp și dispoziție 100% pentru vindecarea rănilor din dragoste. Gemenii care au ieșit recent dintr-o relație nu trebuie să dispere, căci a doua parte a lunii le va aduce o surpriză în acest sens.

Poate să fie vorba despre o împăcare cu persoana de care tocmai s-au despărțit, de acordarea unei șanse noi ori chiar începerea unei noi relații.

ADVERTISEMENT

Nativii de aer trebuie să fie ceva mai atenți la starea lor de sănătate căci sunt foarte sensibili în octombrie, iar mulți dintre aceștia dezvoltă tot felul de alergii mai ales toamna.

 

 

ADVERTISEMENT