ADVERTISEMENT
Life

Zodia Gemeni va păși cu stângul în octombrie. Cum arată toată luna pentru cei născuți sub acest semn

Autor: Dan Suta | 22.09.2020 | 10:34
Zodia Gemeni va păși cu stângul în octombrie. Cum arată toată luna pentru cei născuți sub acest semn
Zodia Gemeni. Foto: parenting.fristcry.com

Pentru zodia Gemeni, luna octombrie va fi una destul de atipică din toate punctele de vedere. Este o lună în care cei născuți sub acest semn de aer vor simți în permanență că trebuie să treacă mai multe examene, atât la locul de muncă, dar și în viața personală.

ADVERTISEMENT

Zodia Gemeni în horoscopul lunii octombrie 2020

Gemenii vor păși cu stângul în cea de-a zecea lună din an, asta pentru că s-ar putea trezi cu tot felul de datorii de care au și uitat ori cărora nu le-au acordat foarte mare importanță.

Primele 10 zile din această lună le vor dedica rezolvării problemelor financiare, cărora dacă nici acum nu le acordă importanța reală, s-ar putea trezi cu necazuri și mai mari.

ADVERTISEMENT

Gemenii se află într-o perioadă a regăsirii de sine, iar toate obstacolele acestea în care li se cere să fie fermi și pragmatici se vor suprapune cu nevoia de a lăsa creierul deoparte și de a-și asculta mai mult inima.

Împăcare sau o relație nouă în a doua jumătate a lunii

Nu va fi ușor să împace raționalul cu emoționalul, însă acești nativi găsesc întotdeauna cea mai bună variantă și nu este prima oară când sunt puși într-o astfel de conjunctură.

ADVERTISEMENT

Luna octombrie este în general favorabilă, cu excepția perioade 2-16. Abia din 17 octombrie, Gemenii se vor putea bucura de lucrurile care le aduc satisfacție deplină.

Tot în a doua jumătate a lunii vor avea mai mult timp și dispoziție 100% pentru vindecarea rănilor din dragoste. Gemenii care au ieșit recent dintr-o relație nu trebuie să dispere, căci a doua parte a lunii le va aduce o surpriză în acest sens.

ADVERTISEMENT

Poate să fie vorba despre o împăcare cu persoana de care tocmai s-au despărțit, de acordarea unei șanse noi ori chiar începerea unei noi relații.

Nativii de aer trebuie să fie ceva mai atenți la starea lor de sănătate căci sunt foarte sensibili în octombrie, iar mulți dintre aceștia dezvoltă tot felul de alergii mai ales toamna.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!