Life

Zodia Leu în luna ianuarie 2022. Un nou început în carieră

Zodia Leu o va lua de la zero în luna ianuarie 2022 din punct de vedere profesional. Apar o serie de surprize pentru acești nativi, unele la care nu se așteptau deloc.
17.12.2021 | 10:39
Zodia Leu in luna ianuarie 2022 Un nou inceput in cariera
Zodia Leu în luna ianuarie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu va avea parte de noi starturi în luna ianuarie 2022. Anul începe cu schimbări de care persoanele născute sub acest semn zodiacal aveau nevoie.

Leii sunt puși pe fapte mari încă din primele zile ale anului 2022. Își propun să facă schimbări pe toate planurile. În carieră apar cele mai multe surprize.

ADVERTISEMENT

Acești nativi vor fi ofertați cu tot felul de proiecte. Unele dintre ele li se potrivesc mănușă, așa că ar fi bine să nu ignore oportunitățile care le ies în cale.

Zodia Leu în luna ianuarie 2022

În prima jumătate a lunii ianuarie 2022, Leii finalizează proiectele restante din 2021 și încep totul de la zero. Este o perioadă bună pentru restart, mai ales pentru cei care simțeau că în ultima vreme nu-și găseau locul.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc sunt extrem de focusați și pe viața lor sentimentală. Trebuie să rezolve anumite probleme de comunicare. Cei căsătoriți ori care au o relație destul de închegată s-ar putea să fie supuși unor teste din partea destinului.

Până pe 15 ianuarie, mulți Lei își vor da seama dacă se află în relația potrivită sau nu.

În a doua jumătate a lui ianuarie, Leii au parte de tot felul de situații care mai de care mai interesante. Pornesc în tot felul de aventuri, iar unele dintre ele s-ar putea să fie riscante, însă nativilor de foc le place foarte tare adrenalină.

ADVERTISEMENT

Este o lună în care Leii ar putea călători mult. E o perioadă în care descoperă locuri și oameni cu povești care îi pot inspira în a crea lucruri frumoase.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 1, 5, 11, 17 și 27 ianuarie. Pe 1 și 5 ianuarie, Leii au parte de momente extrem de bune pe plan profesional. Sunt zile în care vor încheia un capitol important din cariera lor pentru a face loc unuia nou.

ADVERTISEMENT

Pe 11 și 17 ianuarie, Leii sunt cadorisiți din toate părțile. Partenerul de viață îi răsfață. 27 ianuarie este o zi bună pentru călătorit.

Zilele ghinioniste pentru Lei sunt 10, 13, 15, 21 și 31 ianuarie. Pe 10 și 13, mulți dintre nativii guvernați de Soare au parte de momente complicate pe plan sentimental. Relația lor este supusă unor examene karmice.

15, 21 și 31 ianuarie sunt zile în care Leii trebuie să evite orice fel de tranzacție.

ADVERTISEMENT