Life

Zodia Leu în 2021. Ce spune Mihai Voropchievici despre aceast nativ

08.01.2021 | 16:08
Zodia Leu in 2021 Ce spune Mihai Voropchievici despre aceast nativ
Zodia Leu în 2021. Ce spune Mihai Voropchievici despre această zodie. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici a făcut previziuni pentru anul 2021 despre fiecare zodie în parte, iar Leul va trebui să aibă grijă de starea sa de sănătate, mai ales la începutul anului. Urmează evenimente și întâmplări pentru toate zodiile. 

Astrologul de la Antena 3 a precizat că anul 2021 este un an 5, din punct de vedere numerologic. Acest lucru înseamnă că 5 se află la extrema dintre 1 și 9 și trebuie să mențină un echilibru.

ADVERTISEMENT

Anul acesta vine cu mai multe provocări pentru nativi, dar și cu vești bune, inclusiv pentru Leu, care va avea parte de mai multe aprecieri.

Zodia Leu în 2021. Ce spune Mihai Voropchievici despre acest nativ

Potrivit astrologului Mihai Voropchievici, 2021 este guvernat de cifra 5, care reprezintă echilibrul. Cu toate acestea, nu vor lipsi provocările din viața nativilor, așa cum a precizat acesta la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3.

ADVERTISEMENT

În aceași timp, 2021 va fi un an liniștit, iar 5 este agitat și înverșunat, fiind mai mult un an al inteligenței, iar imprevizibilul va fi absent, în general. Vor exista îmbunătățiri în ceea ce privește sănătatea și situația financiară, care se stabilizează pentru mai mulți nativi.

Leul se va concentra mai mult pe aspectele financiare în 2021, fiind motivat să studieze mai mult și să fie informat în legătură cu mai multe aspecte. Va fi ajutat de Marte să fie la curent cu tot.

ADVERTISEMENT

Viața amoroasă a Leilor în 2021

Conform previziunilor astrologului, nativii Leu care sunt singuri își pot face planuri pentru nuntă în perioada aprilie – septembrie. Cei deja căsătoriți vor avea parte de o surpriză de proporții.

La fel ca în cazul celorlalți nativi, norocul poate fi unul schimbător și pentru Leu și trebuie să se mulțumească cu ce are, chiar și atunci când are mai mulți bani.. Va avea parte de mai multe aprecieri la locul de muncă din partea șefilor și a colegilor și ar trebui să facă economii, în cazul în care vor exista probleme financiare.

ADVERTISEMENT

Încă din ianuarie, nativii Leu trebuie să fie foarte atenți la starea lor de sănătate și să nu intre în contact cu persoanele bolnave, mai ales dacă acestea suferă de o răceală.

S-ar putea să existe persoane răuvoitoare care să le strice reputația Leilor, așa că trebuie să fie atenți la astfel de oameni.

ADVERTISEMENT