Life

Zodia Leu în horoscopul lunii octombrie 2020. Atenție la falșii prieteni!

23.09.2020 | 12:20
Zodia Leu in horoscopul lunii octombrie 2020 Atentie la falsii prieteni
ADVERTISEMENT

Zodia Leu are parte de revelații extrem de importante pentru liniștea sufletului lor în horoscopul lunii octombrie 2020. Leii foarte atenți își vor da seama care sunt cu adevărat prietenii lor.

Zodia Leu în horoscopul lunii octombrie

Pentru nativii de foc, lucrurile se vor schimba destul de mult începând cu data de 2 octombrie. Luna Plină care se va produce atunci le va aduce capacitatea de a conștientiza pericolele la care sunt expuși, așa că vor începe să acționeze cu mai multă prudență.

ADVERTISEMENT

Leii sunt destul de permisivi cu oamenii din jurul lor, însă din octombrie vor schimba placa. Vor descoperi anumite adevăruri, anumite bârfe care s-au tot spus pe la spatele lor și nu le va pica deloc bine, mai ales că multe dintre ele au fost produse de persoane la care au ținut enorm.

Leii stau foarte bine la capitolul dragoste

Poate că e timpul să se discearnă grâul de neghină în viața acestor nativi, care în ultima vreme și-au dedicat tot timpul tuturor oamenilor care le-au solicitat ajutorul, iar ei s-au implicat pentru fiecare fără să ceară nimic în schimb.

ADVERTISEMENT

De pe 10 octombrie pot apărea mici probleme financiare cauzate de niște neînțelegeri contractuale ori de ceva speculativ din partea unor bănci sau parteneri de afaceri. Problemele cu banii se rezolvă abia pe 20 octombrie în cazul Leilor antreprenori.

După data de 20 octombrie, lucrurile se mai liniștesc, iar Leii devin mai energici, mai veseli, lăsând la o parte toate grijile cu care au început luna.

ADVERTISEMENT

Au norocul să fie înconjurați de oameni minunați, căci la final vor rămâne alături de ei aceia care le sunt cu adevărat prieteni.

Așadar, luna octombrie 2020 va fi una cu de toate pentru Lei, o lună din care vor ieși mult mai întăriți, o lună din care vor avea de învățat multe lucruri pentru ca pe viitor să acționeze mai inteligent și mai prompt. Cât despre dragoste, acesta este capitolul unde Leii nu vor avea nicio problemă în luna ce vine.

ADVERTISEMENT