Life

Zodia Leu în iarna anului 2021-2022. Dragostea bate la poarta inimii

Zodia Leu va fi mai îndrăgostită ca niciodată în iarna anului 2021-2022. Urmează trei luni de poveste!
28.10.2021 | 10:33
Zodia Leu in iarna anului 20212022 Dragostea bate la poarta inimii
Zodia Leu în iarna anului 2021-2022. Foto: besthqwallpapers.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Leu, iarna anului 2021-2022 se anunță una drept magică! Nativii de foc vor trece prin tot felul de experiențe care îi vor schimba în bine.

Leii se redescoperă pe sine în cele trei luni de iarnă. Devin mai concilianți, mai pregătiți pentru realizările profesionale.

ADVERTISEMENT

Ideile lor vor crea ecou și vor reuși să se impună fără să ridice tonul. Simpla lor prezență va fi îndeajuns în multe situații.

Zodia Leu în iarna anului 2021-2022

În decembrie, Leii vor dori să îi surprindă pe cei din jur cu tot felul de surprize. Vor alerga după cadouri și vor ajunge la inimile celor dragi cu daruri pe care nu le așteptau.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc vor da dovadă de implicare și în activitățile casnice. În căsniciile unde Leii erau destul de leneși și nu puneau mâna la treabă, lucrurile se vor schimba radical.

Extrem de harnici și de curtenitori sunt în special bărbații născuți sub acest semn zodiacal. De Crăciun, Leii vor fi sufletul petrecerii.

ADVERTISEMENT

În luna ianuarie, acești nativi guvernați de Soare deslușesc niște mistere care le-au dat bătăi de cap de câteva luni bune.

Se pun la curent cu o serie de chestiuni pe care nu le-au înțeles. Informațiile în posesia cărora vor intra le vor fi de folos la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Toată luna ianuarie este una despre muncă, despre eforturi și compromisuri pe care Leii și le vor asuma.

În februarie, accentul cade pe iubire. Leii care acum nu au pe cineva vor avea ocazia să își întâlnească sufletul pereche undeva în a doua parte a lunii.

Leii își găsesc marea iubire în februarie

De Dragobete, Leii tineri, care sunt în căutarea dragostei, au toate șansele să se logodească. După numeroase ezitări și căutări, Leilor le va apărea în cale acea persoană pe care și-o vor dori aproape cât mai mult timp posibil, chiar până la sfârșitul vieții.

Leii care au deja o căsnicie și o viață de familie își vor reînnoi jurămintele de Sfântul Valentin sau de Dragobete. Nativii de foc nu vor face, așadar, cadouri și surprize doar de Crăciun, ci și în luna în care dragostea este celebrată de două ori.

Leii au, așadar, o iarnă de neuitat. Trebuie să profite de fiecare moment frumos care apare în calea lor.

ADVERTISEMENT