Life

Zodia Leu în iarna anului 2022-2023. În februarie, nativii de foc fac un pas mare în dragoste

Cum va fi iarna anului 2022-2023 pentru cei născuți în zodia Leu? Iată cele mai tari previziuni ale următoarelor trei luni, doar aici, pe FANATIK!
13.11.2022 | 22:30
Zodia Leu in iarna anului 20222023 In februarie nativii de foc fac un pas mare in dragoste
Zodia Leu în iarna anului 2022-2023. Foto: youaligned.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu pășește în iarna anului 2022-2023 cu un entuziasm ceva mai mare mai ales în legătură cu intențiile amoroase!

Zodia Leu în iarna anului 2022-2023

Luna februarie este, de departe, cea mai favorabilă pentru cei care vor să aibă parte de succes în dragoste. Până atunci… sunt câteva obstacole de trecut!

ADVERTISEMENT

În decembrie 2022, nativii de foc se vor focusa pe a repara tot ce nu a funcționat pe parcursul anului. Este o lună a bilanțului, o lună în care iau o coală de hârtie și un pix și fac notițe.

Ei nu sunt genul de persoane care să treacă prioritățile cu liniuță de la capăt, dar de data asta vor simți nevoia să se organizeze altfel. Iese la iveală latura lor pragmatică destul de bine ascunsă.

ADVERTISEMENT

Crăciunul va fi unul de poveste! Se vor revedea cu prieteni pe care nici nu îi mai țineau minte. Noaptea dintre ani îi prinde în gașcă.

Luna ianuarie vine cu bătălii profesionale destul de importante. Trebuie să își susțină punctul de vedere, mai ales că la locul de muncă apar anumite persoane care le bagă bețe-n roate.

ADVERTISEMENT

Februarie, lună extrem de bună

Abia din februarie 2023 se pot concentra mai mult pe viața lor sentimentală. Leii vor face un pas important în dragoste. Celibatarii decid să se căsătorească, iar cei deja trecuți pe la starea civilă își pot reînnoi jurămintele.

Tot în februarie apar și niște contracte oneroase pe care Leii nu au cum să le refuze, Le este recunoscută munca de cine trebuie. Cei talentați pot ieși în față cu mai multă ușurință, mai ales în a doua parte a lui februarie.

ADVERTISEMENT

Astrele au și câteva recomandări de care nativii de foc trebuie să țină cont. Iarna asta nu e bine să se arunce prea tare în față atunci când o idee le face cu ochiul.  Le e indicat să analizeze cu atenție fiecare pas, fiecare gest, să fie nițel mai circumspecți.

 

ADVERTISEMENT