Life

Zodia Leu în luna aprilie 2022. Impas major pe plan sentimental

Zodia Leu va avea parte de câteva mici obstacole din punct de vedere sentimental în luna aprilie 2022. Nativii de foc trebuie să se gândească foarte bine ce fel de relație își doresc cu adevărat.
17.03.2022 | 13:25
Zodia Leu in luna aprilie 2022 Impas major pe plan sentimental
Zodia Leu în luna aprilie 2022. Foto: wallpaperacces.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu are un aprilie 2022 plin de situații neplăcute pe plan amoros. Nativii de foc nu ajung la concluzii comune cu partenerul de viață, iar asta îi frământă destul de mult și le poate afecta inclusiv nivelul de implicare de la locul de muncă.

Zodia Leu în luna aprilie 2022

Aprilie este o lună cu dus-întors în foarte multe aspecte. Leii trebuie să dea dovadă de maturitate mai mult ca în oricare altă lună a anului 2022. Este o perioadă plină de examene, plină de repoziționări chiar și în relațiile de familie.

ADVERTISEMENT

În prima jumătate a lui aprilie, nativii de foc sunt puși în niște situații-limită. Cum s-ar zice, se vor trezi în fața faptului împlinit, fapt pentru care trebuie să improvizeze din mers. Nicio strategie din cele pe care le-au adoptat până acum nu va mai funcționa.

La locul de muncă tensiunile se vor intensifica și vor fi nevoiți să renunțe la orgoliu de dragul bunei înțelegeri cu ceilalți. Dacă știu când să vorbească și să acționeze, ar putea chiar să iasă câștigați.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui aprilie, problemele se intensifică mai ales pe plan amoros. Unele dubii în privința loialității partenerului de viață pot duce la niște discuții destul de aprinse, iar în unele cazuri chiar la ruptură. Răbdarea este de aur dacă nativii de foc vor cu adevărat să rezolve chestiunile complicate apărute în cuplu. Transparența poate fi cheia depășirii oricărui obstacol.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 3, 8, 11, 17 și 19 aprilie. Pe 3 și pe 8, Leii ies în evidență cu câteva idei ingenioase. Zilele de 11 și 17 aprilie sunt benefice pentru cei care și-au planificat călătorii. Pe 19 primesc bani, și nu puțini!

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 2, 4, 9, 13, 18, 20 și 25 aprilie. 2, 4 și 9 aprilie sunt zile cu un puternic impact emoțional mai ales pentru femeile născute în Leu. Se lovesc de tot felul de reproșuri din partea persoanei iubite. 13 nu e zi bună pentru investiții. 18, 20 și 25 aprilie sunt marcate de infantilism și gelozii absurde.

 

Tags: