Life

Zodia Leu în luna iulie 2021. Noroc uriaș în dragoste

Zodia Leu are un iulie 2021 binecuvântat de momente pe care nu le va uita niciodată. Este luna perfectă pentru dragoste.
16.06.2021 | 13:40
Zodia Leu in luna iulie 2021 Noroc urias in dragoste
Zodia Leu în luna iulie 2021. Foto: medium.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu are un noroc uriaș în dragoste în luna iulie 2021. Sunt extrem de bine poziționați din punct de vedere astrologic în luna lui Cuptor și trebuie să profite din plin de fiecare moment.

Pentru Lei, prima jumătate a lunii iulie 2021 va fi extraordinară din punct de vedere sentimental. Este perioada în care pot cunoaște oameni minunați, iar cei tineri ar putea să facă pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Se lasă duși de valul iubirii și se pot logodi sau chiar căsători unii dintre ei. Nativii de foc au nevoie de astfel de experiențe, de astfel de momente pline de romantism, mai ales după ultimele luni din viața lor.

Zodia Leu în luna iulie 2021: dragostea e pe primul loc

Nativii guvernați de Soare vor învățat o serie de lucruri despre relațiile interumane în această primă jumătate a lui iulie.

ADVERTISEMENT

Lucrurile se vor schimba destul de mult pentru acei nativi care sunt neîncrezători în anumite persoane. Vor trece prin tot felul de experiențe care le vor schimba perspectivele și părerile despre cei din jurul lor.

A doua jumătate a lunii iulie este norocoasă în special pentru Leii care vor să se mute în casă nouă cu persoana iubită. Sunt încurajați de astre să facă toate schimbările pe care le-au amânat legate de familia lor sau de cuplu după data de 15 iulie.

ADVERTISEMENT

Dau dovadă de determinare și de mai multă prezență de spirit, motiv pentru care vor primi aprecierile pe care le merită.

Zile norocoase și zile cu ghinion

La locul de muncă, Leii devin mai siguri pe ei, ceva mai detașați. Lasă la o parte râca și sunt mai puțin chițibușari cu colegii lor.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase pentru Lei sunt 1, 5, 11, 16, 18 și 23 iulie. Pe 1, 5 și 11 iulie sunt favorizați pe plan sentimental. Sunt zile potrivite pentru cei care vor să facă starea civilă sau își doresc să plece într-o vacanță cu persoana iubită.

Pe 16, 18 și 23 iulie își iau tot felul de angajamente față de anumite persoane apropiate. Se vor implica în proiecte dragi sufletului lor.

Zile mai puțin norocoase: 13, 19 și 30 iulie. În aceste trei zile le este recomandat să evite certurile și să nu ia decizii la cald.

Pot intra ușor în conflicte pentru că trag concluzii pripite. Trebuie să facă eforturi mari pentru a nu se arunca inutil în gura lupului.

 

ADVERTISEMENT