Life

Zodia Leu în luna iulie 2022. Provocări majore pe toate planurile

Apar provocări la toate capitolele pentru zodia Leu în luna iulie 2022. Nativii de foc trebuie să dea dovadă de prezență de spirit în tot ce vor face în perioada următoare.
15.06.2022 | 13:26
Zodia Leu in luna iulie 2022 Provocari majore pe toate planurile
Zodia Leu în luna iulie 2022. Foto: mixkit.co
ADVERTISEMENT

Zodia Leu se angrenează în tot felul de acțiuni în luna iulie 2022. Nativii de foc iau taurul de coarne și, de multe ori, vor accepta să se bage în gura lupului.

Zodia Leu în luna iulie 2022

Persoanele guvernate de Soare vor cunoaște noi fațete ale realității înconjurătoare. Vor descoperi oamenii pe care credeau că i-au cunoscut din perspective noi.

ADVERTISEMENT

Unii din cei apropiați îi vor surprinde plăcut și le vor arăta anumite lucruri pe care ei le căutau de foarte multă vreme.

Prima jumătate a lunii iulie aduce o reașezare din punct de vedere sentimental, mai ales pentru Leii care au avut mici disensiuni în cuplu. Până pe 15 iulie, problemele matrimoniale vor fi rezolvate prin apel la calm și dialog.

ADVERTISEMENT

În a doua parte a lunii, nativii de foc sunt puși în tot felul de ipostaze inedite. Trebuie să dea dovadă de perspicacitate și de creativitate. Aceste două lucruri nu le lipsesc deloc, iar acum vor profita de toate calitățile lor.

Se vor dedica muncii într-un mod diferit. Inițiativele lor vor fi primite cu brațele deschise atât de colegii de serviciu cât și de superiorii lor. Și în familie apar niște schimbări. Nativii de foc decid să se implice în creșterea copiilor într-o manieră complet diferită față de cum au procedat în trecut.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Lei sunt 10, 14, 16, 17, 20, 21 și 27 iulie. Pe 10 iulie, Leii pot primi un răspuns favorabil în legătură cu un subiect care îi macină.

14 și 16 sunt două zile perfecte pentru romantism. 16, 17 și 20 iulie sunt date care le aduc nativilor de foc recunoașterea de care au nevoie și niște bani frumoși în plus. Zilele de 21 și 27 iulie sunt foarte bune pentru Leii care vor să facă achiziții.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 5, 8, 9, 13, 18 și 28 iulie. Nativii guvernați de Soare trebuie să evite să semneze documente importante în zilele de 5, 8 și 9. Le pot scăpa din vedere niște chichițe.

13 iulie este o zi proastă pentru călătorit. 18 și 28 iulie vin cu atenționări în privința anumitor vicii.

ADVERTISEMENT