Life

Zodia Leu în luna iunie 2021. Vin anumite plăți karmice

Zodia leu va avea în luna iunie 2021 câteva socoteli de încheiat. Este o lună fierbinte mai ales în prima ei jumătate.
20.05.2021 | 12:16
Zodia Leu în luna iunie 2021. Vin anumite plăți karmice
Zodia Leu în luna iunie 2021. Foto: horoscopes.lovetoknow.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Leu, luna lui Cireșar aduce o serie de plăți karmice, în sensul că i se face dreptate în anumite conflicte mai vechi.

Nativii de foc guvernați de Soare au și ei de dat câteva socoteli sorții. Atitudinea lor din ultima perioadă a cam deranjat, fapt pentru care trebuie să schimbe tactica.

Prima jumătate a lunii iunie este una excelentă pentru Lei din punct de vedere amoros. Vor fi mai romantici față de cum sunt de obicei și mai atenți la dorințele și așteptările partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Zodia Leu în luna iunie 2021

Leii se vor implica de data asta mai mult în activitățile casnice. Dacă pe plan sentimental lucrurile stau bine, nu se poate spune la fel în ce privește munca.

Profesional, Leii au de făcut câteva alegeri care să îi poziționeze mai bine în fața partenerilor de afaceri. Cei care dețin funcții de conducere, s-ar putea să fie testați, căci autoritatea lor va fi pusă sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

Pentru nativii de foc, perioada cuprinsă între 1 și 14 iunie va fi crucială în a definitiva anumite proiecte, cu sau fără ajutorul celorlalți.

Faptul că vor să fie pe cont propriu reprezintă un avantaj, dar doar pentru Leii care au experiență profesională suficientă.

ADVERTISEMENT

Cei care își cunosc limitările, ar trebui să renunțe la orgoliu și să accepte ajutorul celor pricepuți.

A doua jumătate a lunii iunie vine cu niște răspunsuri-cheie pentru ei. Persoanele născute sub acest semn de foc se vor confrunta cu anumite evenimente ale trecutului.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele cu ghinion pentru nativii de foc

Vor gusta din cupa dreptății, dar la rândul lor vor fi nevoiți să recunoască greșelile pe care le-au făcut. Leii nu sunt foarte hotărâți în legătură cu felul în care să acționeze, dar vor avea sprijin din partea prietenilor.

Pentru acești nativi, luna se va încheia cu o serie de lecții învățate. Ce nu îi omoară îi întărește, iar acest proverb va deveni mai real ca niciodată pentru ei.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase în luna iunie pentru Lei sunt 1, 5, 18, 29, 30. În aceste zile au parte de momente frumoase alături de cei dragi, în special alături de persoana iubită.

Zilele cu ghinion pentru Lei sunt 6, 9, 22, 23, 25 și 27 iunie. Sunt acele zile în care se lucrează intens la repararea imaginii lor publice.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri