Life

Zodia Leu în luna mai 2022. Ce obstacole apar în pragul verii

Zodia Leu va avea un mai 2022 plin de acțiune, exact așa cum îi place. Este o lună în care trebuie rezolvate o serie de probleme, mai ales de natură financiară.
16.04.2022 | 17:23
Zodia Leu in luna mai 2022 Ce obstacole apar in pragul verii
Zodia Leu în luna mai 2022. Foto: itl.cat
ADVERTISEMENT

Zodia Leu va porni cu încredere în luna mai 2022, o lună care va avea de toate. Multe din lucrurile pentru care băgau mâna în foc, credințe personale, certitudini aproape de toată lumea confirmate, vor fi complet diferite în mai.

Zodia Leu în luna mai 2022

Prima jumătate a lunii vine pentru nativii de foc cu multă muncă. Se vor implica în tot felul de proiecte, unele mai vechi, altele mai noi și mai solicitante.

ADVERTISEMENT

Vor avea disponibilitatea de a învățat de la alții acolo unde nu se vor pricepe din prima. Acesta e un semn bun, căci Leii sunt, de obicei, individualiști. Vor ști, în sfârșit, ce înseamnă spiritul de echipă.

Până pe 15 mai își pot lua noi angajamente și acasă. Relația cu partenerul de viață va suferi schimbări, iar ele vor fi benefice. Nativii de foc iau decizia să comunice mai mult și să dea o mână de ajutor atunci când vede că persoana iubită nu are chef sau nu se descurcă.

ADVERTISEMENT

A doua jumătate a lunii mai este un pic mai complicată. Vin niște persoane în viața lor pe care nu le au la suflet. Trebuie să apeleze la diplomație și să-și lipească zâmbetul pe față tot timpul.

La cum îi știm pe Lei, e greu de crezut că se vor putea preface de dragul celor dragi. Așadar, tensiunea poate apărea de la neînțelegerile cu socrii, în special în rândul bărbaților născuți sub acest semn zodiacal.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 6, 8, 10, 14, 16 și 21 mai 2022. Pe 6 și 8 mai, Leii primesc laudele pe care le merită pentru toate eforturile depuse la muncă. Laudele nu vor fi doar din gură, ci se vor concretiza într-o mărire salarială sau bonusuri.

10 și 14 mai sunt date perfecte pentru petrecerea timpului cu persoana iubită. 16 și 21 mai, două zile ideale pentru excursii cu familia.

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste sunt 2, 9, 13, 23, 27, 28 și 30 mai 2022. Data de 2 nu e tocmai bună pentru investiții. Zilele de 9 și 13 pot veni cu tot soiul de accidentări, cu peripeții care pot duce la pierderi de obiecte ori la stricăciuni prin casă.

Mare atenție la relațiile cu oamenii care le trec pragul casei pe 23, 27 și 28 mai. Acestea sunt zilele critice în care Leilor le poate sări țandăra.

 

ADVERTISEMENT