Life

Zodia Leu în luna noiembrie 2021. Succes pe toate planurile

Zodia Leu va avea parte de un noiembrie 2021 în care își adună serios forțele și are parte de succes pe toate planurile.
16.10.2021 | 15:50
Zodia Leu in luna noiembrie 2021 Succes pe toate planurile
Zodia Leu în luna noiembrie 2021. Foto. wallpapersafari.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Leu, luna noiembrie 2021 va aduce belșug și armonie. Nativii de foc vor reuși să învingă toate intemperiile și se vor poziționa corect față de situațiile pe care soarta le scoate în cale.

O lună plină de câștiguri fie că vorbim despre relațiile interpersonale ori despre bani. Leii știu să se reinventeze de fiecare dată când este necesar, iar acum o vor face mai bine ca niciodată.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lui noiembrie vine cu o serie de momente frumoase pe plan amoros. Leii devin tandri, extrem de romantici, de atenți cu persoana iubită.

Zodia Leu în luna noiembrie 2021

Vor renunța la orgoliu de dragul persoanei dragi și vor dovedi că știu să țină în frâu o relație fără să se pună pe primul loc mereu.

ADVERTISEMENT

Până pe 14 noiembrie, vin și oportunități în carieră pe care Leii nu le pot neglija.

Nativii de foc au imaginație și inteligență și fac față tuturor situațiilor într-un mod fabulos. Opinia lor va cântări mai mult ca oricând în perioada următoare. Pot deveni adevărați trend-setteri.

În a doua jumătate a lunii noiembrie, pentru acești nativi vine recunoașterea meritelor lor profesionale așa cum nu se așteptau. Cei care sunt angajați și ocupă o funcție nu foarte înaltă s-ar putea să fie ridicați în grad.

ADVERTISEMENT

Lucrurile devin tot mai clar, iar viitorul e din ce în ce mai promițător pentru Leii care  au visat ca numele lor să conteze.

Unii dintre Leii tineri, care activează într-un domeniu artistic, s-ar putea face remarcați la scară națională sau internațională.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Lei sunt 1, 6, 9, 13, 14, 15 și 26 noiembrie. Pe 1 și 6 noiembrie, nativii de foc încheie contracte avantajoase din punct de vedere financiar.

Pe 9 și 13 sunt în centrul atenției datorită jovialității și a ideilor lor extraordinare. 14 noiembrie este o zi bună pentru reînnoirea jurămintelor în cazul celor căsătoriți deja.

Pe 15 și 26 noiembrie, Leii se fac auziți pentru un public din ce în ce mai numeros. Chiar au multe de spus!

Zilele ghinioniste sunt 3, 10, 17 și 28 noiembrie. Pe 3 și 10 este bine să evite deplasările pe distanțe foarte lungi. Nu le va prii deloc nici vremea și nici starea de spirit.

17 și 28 noiembrie sunt date în care pot cădea în capcanele oamenilor. E indicat să nu se lase vrăjiți de ”bunele intenții” ale celor care se dau prieteni brusc.

 

ADVERTISEMENT