Life

Zodia Leu în luna octombrie 2021. Perioadă de revederi emoționante

Zodia Leu va avea un octombrie 2021 plin de revederi emoționante. Vor apărea tot felul de evenimente care le vor aduce satisfacții personale.
21.09.2021 | 18:30
Zodia Leu in luna octombrie 2021 Perioada de revederi emotionante
ADVERTISEMENT

Zodia Leu are parte de un octombrie 2021 plin de revelații, în special cu privire la relațiile cu cei din jur.

Cei născuți în zodia Leu trebuie să se pregătească pentru un octombrie cum nu au mai trăit niciodată.

ADVERTISEMENT

Vor fi și momente complicate, dar și unele care îi vor emoționa destul de tare. În viața lor vor reapăra persoane de care nu mai știau nimic.

Zodia Leu în luna octombrie 2021

Vor afla tot felul de povești din care au ce învăța, în special pentru a pune pe picioare anumite planuri profesionale.

ADVERTISEMENT

Leii sunt extrem de receptivi atunci când se întâlnesc cu lucrurile noi, când trebuie să se poziționeze față de propriul lor destin cu alți ochi.

Sunt inovativi și pot face față unor situații delicate cu lejeritate. Cu toate acestea, octombrie este și o lună destul de tensionată în care nu sunt feriți de conflicte.

ADVERTISEMENT

Multe dintre certuri pornesc de la nimicuri. Nativii de foc rebuie să renunțe la orgoliu și să învețe să asculte mai mult dacă nu vor să aibă probleme.

Prima jumătate a lunii este, așadar, dedicată unor întâlniri importante, revederi care le vor oferi răspunsuri la întrebări care îi măcinau destul de mult.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lui octombrie trebuie să pună cap la cap toate informațiile dobândite până pe 15 a lunii. Înre 16 și 31 octombrie 2021 trebuie să demonstreze că au învățat ceva de la persoanele providențiale pe care le-au revăzut.

Unele lucruri le pot veni numai bine în situațiile conflictuale care vor apărea inevitabil.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 3, 7, 8, 11 și 14 octombrie. Pe 3 și 7 au parte de cadouri din partea unor persoane de la care nu se așteptau.

Pe 8 și 11 octombrie, Leii care au anumite probleme financiare le pot rezolva fără să se deranjeze mult. 14 octombrie este o dată excelentă din punct de vedere amoros. Ceva frumos se va întâmpla în viața lor.

Zilele ghinioniste pentru acești nativi sunt 17, 20, 24 și 30 octombrie. 17 este o dată în care trebuie să evite cu orice preț deplasările pe distanțe mari.

Pe 20 și 24 octombrie apar disensiunile despre care vorbeam anterior, unele care s-ar putea să le afecteze serios imaginea. Multe dintre conflicte se pot isca în familie.

30 octombrie este o dată extrem de proastă pentru orice fel de investiție.

ADVERTISEMENT