Life

Zodia Leu în luna octombrie 2022. Urmează o perioadă perfectă!

Pentru zodia Leu, luna octombrie 2022 va fi una perfectă. Nativii de foc stau bine la bani, dar și la dragoste, iar comunicarea cu ceilalți va fi una foarte bună.
15.09.2022 | 10:34
Zodia Leu in luna octombrie 2022 Urmeaza o perioada perfecta
Zodia Leu în luna octombrie 2022. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Leu, luna octombrie 2022 aduce o serie de motive de bucurie. Apar multe ocazii de a face bani, în special în prima jumătate a lunii.

Zodia Leu în luna octombrie 2022

Leii care erau în căutarea jobului ideal vor avea parte de noroc mai ales în jurul datei de 10 octombrie. Vor apuca să facă o serie de schimbări profesionale. Acești nativi încep să își dea seama care sunt cele mai mari calități ale lor și unde trebuie să insiste mai mult pentru a avea succesul scontat.

ADVERTISEMENT

La capitolul dragoste, surprizele se țin lanț, de asemenea. Nativii de foc pentru care iubirea era un subiect tabu vor deveni brusc fericiți. A doua jumătate a lunii este excelentă, căci Cupidon îi pune în niște circumstanțe care le vor face inima să bată mai tare ca niciodată!

Tot în a doua jumătate a lunii octombrie, Leii vor cunoaște o serie de oameni noi care îi vor ajuta să înțeleagă mai bine anumite aspecte ale vieții. Se vor dumiri cu privire la greșelile pe care le-au făcut în trecut, la toate provocările pe care nu au știut să le depășească.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Lei sunt 6, 9, 10, 12, 16, 19, 21 și 28 octombrie 2022. Zilele ghinioniste pentru acești nativi sunt 3, 4, 11, 13, 17 și 27 octombrie.

În zilele de 6 și 9 octombrie apar o serie de oportunități financiare unice. Leii se pot angrena în proiecte noi, în care au foarte multe de zis. 10 și 12 octombrie le aduce nativilor de foc șansa de a pune mâna pe o mică avere. Poate fi vorba despre un bun nerevendicat la un moment dat, ori chiar o moștenire financiară de care nici nu știau.

ADVERTISEMENT

16 și 19 octombrie sunt zile bune pentru cei care vor să facă achiziții pentru casă. În zilele de 21 și 28, Cupidon le dă târcoale.

Leii trebuie să fie atenți la glumele pe care le fac în zilele de 3, 4 și 11. Nu toată lumea poate gusta umorul lor. Se poate porni un scandal din nimic!

ADVERTISEMENT

Apoi, în zilele de 13, 17 și 27 octombrie, astrele le recomandă nativilor de foc să evite deplasările cu mașina pe distanțe lungi.

ADVERTISEMENT