Life

Zodia Leu în luna septembrie 2021. Nervii vor fi întinși la maximum

Zodia Leu are un septembrie 2021 mai puțin glorios. Astrele scot în cale tot felul de probleme.
18.08.2021 | 14:30
Zodia Leu in luna septembrie 2021 Nervii vor fi intinsi la maximum
Zodia Leu în luna septembrie 2021. Foto: amazon.in
ADVERTISEMENT

Zodia Leu va avea un septembrie 2021 plin de evenimente care mai de care mai interesante. Unele dintre ele s-ar putea să îi dea complet peste cap pe nativii de foc din multe puncte de vedere.

Prima jumătate a lunii septembrie le va aduce în față Leilor toate problemele nerezolvate de la începutul anului. S-au acumulat în unele cazuri datorii, în altele e vorba de promisiuni neonorate.

ADVERTISEMENT

Oricare ar fi natura problemelor, cert este că nativii de foc trebuie să facă eforturi mari pentru a scăpa de ele.

Zodia Leu în luna septembrie 2021

Sunt accentuate stările de nervozitate, de neliniște, de nerăbdare chiar în această perioadă a lunii. Vor apărea tot felul de discuții aprinse care i-ar putea pune în dificultate în găsirea soluțiilor.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii septembrie 2021, Leii trebuie să comunice mai mult cu persoana iubită. Pot primi reproșuri de la partenerul de viață.

Reproșurile sunt, evident, legate de atenția pe care nu le-o oferă nativii de foc. De asemenea, tot în a doua jumătate a lunii, acești nativi s-ar putea să încheie niște contracte importante, să beneficieze de un nou drum profesional.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase sunt 4, 16, 19, 25, 26 și 30 septembrie. Pe 4 septembrie se simt bine cu prietenii. Pe 16 și 19 septembrie, apar niște oferte de muncă interesante pe care nu le pot neglija.

25 septembrie este o dată cheie cu privire la bani. Fie recuperează anumite datorii, fie au parte de un câștig nesperat, de ce nu, la vreun concurs unde trebuie să muncească (nu vorbim de loterie aici).

ADVERTISEMENT

Zilele ghinioniste în septembrie

Pe 26 septembrie, Leii pot pleca liniștiți în vacanță deoarece sunt favorizate călătoriile. Pe 30 septembrie pot căpăta o oarecare faimă de moment.

Zilele ghinioniste sunt 12, 13, 17, 21, 24 și 28 septembrie. Pe 12 și 13 septembrie trebuie să evite tranzacții, contracte încheiate pe genunchi ori să facă promisiuni pentru care nu pot băga mâna în foc.

17 și 21 septembrie sunt două date cruciale în relațiile cu anumiți membri ai familiei. Pot ieși scântei.

24 și 28 septembrie sunt alte date dificile pentru Lei. Trebuie să evite certurile cu orice preț.  Nu vor ieși bine dacă se implică în conflicte. Sunt două zile care nu îi favorizează din punct de vedere astrologic. În aceste zile nu vor putea susține o ceartă cu argumente convingătoare.

 

ADVERTISEMENT