ADVERTISEMENT
Life

Zodia Leu în vara anului 2021. Momente unice din punct de vedere profesional

Autor: Dan Suta | 08.05.2021 | 14:32
Zodia Leu în vara anului 2021. Momente unice din punct de vedere profesional
Zodia Leu în vara anului 2021. Foto: Pixels

Zodia Leu are parte în vara anului 2021 de momente în care dă dovadă că se poate ridica de jos fără prea multe ajutoare, căci astrele vor fi de partea lor în special la începutul lunii august.

ADVERTISEMENT

Primele două luni de vară vor fi unele destul de zbuciumate pentru Lei, mai ales pentru acei nativi de foc care nu au făcut anumite compromisuri la timp, iar acum s-au trezit în fața unor situații aparent imposibil de rezolvat.

Luna iunie debutează în forță, cu posibile conflicte cu colegii de la locul de muncă ori cu anumite persoane din familie. Leii pot trăi în perioada 2-17 iunie foarte mult dezamăgiri și se pot ofusca destul de ușor în fața unor situații pe care fie nu le înțeleg, fie se încăpățânează să le priceapă.

Zodia Leu în vara anului 2021

A doua jumătate a lunii iunie va fi bună pentru Leii care nu își cunosc încă bine prietenii adevărați, căci atunci se vor tria fundamental lucrurile.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc trebuie să învețe să privească mai atent în jur pentru a ști cu adevărat în cine să-și pună încrederea și în cine nu.

Luna iulie va fi una provocatoare pentru Leii care se știu cu musca pe căciulă din punct de vedere sentimental. Lucrurile nu vor evolua favorabil pentru acei nativi de foc care nu au fost sinceri în relația lor, care nu au știut cum să guverneze anumite situații de criză, ba chiar au fost infideli.

Secretele lor iese la iveală unul câte unul și asta poate reprezenta o lovitură dură pentru Leii care credeau că pot face orice fără să fie descoperiți.

ADVERTISEMENT

Leii își revin pe deplin abia din august

Luna august este cea mai bună din această vară de-a dreptul explozivă pentru acești nativi, căci lucrurile se așază pe un făgaș normal pe toate planurile. Începând cu data de 8 august nu mai există motive de temere pentru nativii guvernați de Soare.

Pe plan profesional vor apărea oportunități excelente, iar pe plan amoros, cei care sunt singuri sau recent despărțiți, vor avea parte de câteva surprize cu totul interesante.

ADVERTISEMENT

Sunt avantajați în special Leii care călătoresc în interes de serviciu în ultima lună de vară.

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!