Life

Zodia Leu la tinerețe și la bătrânețe. Regretele și iluziile adunate într-o viață

22.10.2020 | 14:05
Zodia Leu la tinerete si la batranete Regretele si iluziile adunate intro viata
Zodia Leu. Foto: jenniferracioppi.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu, una din cele mai vulcanice dintre cele 12 semne ale horoscopului, are de luptat cu demonii interiori până la adânci bătrâneți.

Acest nativ de foc se luptă toată viața cu a-și tempera pornirile nervoase ori entuziasmul exacerbat. Leul nu știe ce înseamnă a trăi cu măsură, fiind extrem de pasional și de intens.

ADVERTISEMENT

Marile regrete în viață vin tocmai de aici pentru Lei: poate au spus ceva nepotrivit într-un anumit moment, poate au rănit cu atitudinea lor sau au deranjat cu succesul.

Cea mai mare iluzie a celor născuți sub acest semn de foc este să realizeze ceva grandios, să iasă în evidență cu orice preț, să fie adulați și apreciați pe bune.

ADVERTISEMENT

Zodia Leu, pasională și de neclintit în convingeri

Leii sunt foarte susceptibili atunci când primesc complimente, chiar dacă sunt ușor de măgulit, căci se uită de două ori în gura omului care se apropie de ei cu laude.

Nu iau totul de-a gata niciodată, deși entuziasmul cu care se exprimă lasă aproape mereu această îndoială.

ADVERTISEMENT

Leii, în tinerețe, sunt foarte volubili și destul de ascultători. Reușesc să facă echipă bună cu oricine și sunt colegi și prieteni desărvâșiți.

Odată ce înaintează în vârstă devin tot mai încăpățânați, mai puțin dispuși să lase de la ei și nu mai țin cont de nimeni și de nimic atunci când vor să își atingă scopurile.

ADVERTISEMENT

La bătrânețe, trebuie să fie ca în tinerețe

Nativii de foc trebuie să învețe la bătrânețe să fie ca în tinerețe. Cu alte cuvinte, să se înflăcăreze în continuare pentru ideile în care cred, să lupte pentru tot ce li se pare a fi fundamental pentru liniștea și fericirea lor, doar că e nevoie o o dozificare.

Leilor le trebuie un răgaz de timp atunci când li se pun în față greșelile pentru a conștientiza ce trebuie reparat, ce atitudine trebuie să abordeze pe viitor.

Așadar, Leii trebuie să recapete din acea volubilitate pe care o au în adolescență atunci când ating deja pragul de 50 de ani.

ADVERTISEMENT