Life

Zodia Leu în luna decembrie 2021. Cu cine se vede de Crăciun

Zodia Leu va avea parte numai de lucruri bune în luna decembrie 2021, mai ales în a doua jumătate, în preajma sărbătorilor de iarnă. Iată previziunile complete!
15.11.2021 | 13:29
Zodia Leu in luna decembrie 2021 Cu cine se vede de Craciun
Horoscop pentru zodia Leu, luna decembrie 2021. Foto: Daily Express
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Leu, luna decembrie 2021 va aduce multe dorințe îndeplinite, dar și multă muncă. Luna se împarte în două: prima jumătate a ei va fi una de forță, în sensul că nativii de foc vor pune osul la treabă mai mult ca oricând, în timp ce după data de 15 se relaxează.

Pentru Lei, prima parte a lunii va aduce o serie de provocări noi. Vor fi nevoiți să găsească soluții pentru cele mai dificile probleme de la locul de muncă și îi vor impresiona pe toți cu mintea lor ageră.

ADVERTISEMENT

Nu doar că vor găsi căi de a rezolva anumite probleme, dar vor fi și extrem de rapizi. Pentru efortul pe care îl depun la serviciu, Leii s-ar putea să primească niște bani frumoși în plus, pe lângă salariu.

Zodia Leu în luna decembrie 2021

Tot până pe 15 decembrie 2021, Leii trebuie să clarifice anumite chestiuni despre viața lor sentimentală. Unii s-ar putea să fie puși în încurcătură și să se focuseze unde nu trebuie.

ADVERTISEMENT

Dacă pe plan profesional, lucrurile sunt roz, iată că în dragoste pot apărea mici neînțelegeri. Nu e cazul să se panicheze!

În a doua jumătate a lunii decembrie, nativii de foc încep să culeagă roadele muncii lor. Mulți dintre Leii care au o familie s-ar putea să plece în mici excursii la munte, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Se cimentează foarte mult relații dintre părinți și copii. Tații Lei, de pildă, devin mult mai prezenți în viețile copiilor lor, iar mamele Leu abordează anumite probleme ale adolescenței copiilor din propria lor experiență.

Așadar, există deschidere din partea Leilor, care își doresc să nu se distanțeze de noile generații. Acest lucru este valabil și pentru cei care au nepoți ori sunt profesori sau educatori.

ADVERTISEMENT

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

De Crăciun, Leii s-ar putea vedea cu un prieten din copilărie pe care nu l-au mai văzut de un car de ani. Reîntâlnirea va fi una extrem de emoționantă.

Zilele norocoase pentru nativii de foc sunt 1, 6, 8, 13, 17, 22 și 24 decembrie. Pe 1, 6 și 8 sunt favorizate tranzacțiile imobiliare. Cei care vor să vândă un teren sau o casă, să fie atenți la aceste date!

Pe 13, 17 și 22 decembrie vin bani dintr-o sursă neașteptată. 24 decembrie, Ajunul Crăciunului, vine cu clipe magice pentru Lei.

Zilele ghinioniste sunt 11, 19, 27 și 29 decembrie. Pe 11 și 19, Leii trebuie să se ferească să facă promisiuni, pentru că nu le vor putea onora în zilele respective.

27 și 29 decembrie sunt două date în care acești nativi ar fi bine să evite discuțiile în contradictoriu pe teme medicale ori politice.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca...
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu: Şi unui câine îi dai o pâine!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Se dau VOUCHERE pentru RENOVAREA locuințelor. UNDE se depun CERERILE
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua...
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
Răsturnare de situaţie în cazul Florin Piersic. Cum l-au găsit medicii
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion