Life

Zodia Leu în luna martie 2022. Perioadă cu suișuri și coborâșuri

Persoanele născute în zodia Leu vor întâmpina câteva probleme de comunicare ori de adaptare la noi cercuri sociale, în luna martie 2022. Iată care sunt principalele provocări pentru acestea!
14.02.2022 | 10:30
Zodia Leu in luna martie 2022 Perioada cu suisuri si coborasuri
Zodia Leu în luna martie 2022. Foto: wallpaperflare.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu va fi în luna martie 2022 în fața unor noi provocări, unele menite să îi destabilizeze aparent. În fapt, astrele le oferă tot felul de oportunități pentru a învăța lucruri noi despre viață, pentru a ști să se reîntregească în situațiile critice.

Leii au multe lucruri de făcut în luna martie. Pornind chiar cu prima zi, cea a Mărțișorului, vor fi nevoiți să se implice în anumite activități care nu sunt tocmai pe placul lor.

ADVERTISEMENT

Prima jumătate a lui martie se anunță una incredibil de dificilă mai ales pe planul comunicării. Nativii de foc primesc tot felul de reproșuri pentru că nu sunt foarte clari în exprimare.

Zodia Leu în luna martie 2022

Joaca de-a misterul nu mai are niciun rost, mai ales când vorbim despre lucruri serioase. Leii trebuie să se responsabilizeze mai mult, să fie mai conștienți că tot ce spun și fac nu este în avantajul lor mereu.

ADVERTISEMENT

În a doua jumătate a lunii, mulți dintre nativii de foc se pot bucura de bani. După data de 15 martie, toate aspectele astrale indică o îmbogățire am putea spune subită în cazul acestor nativi.

Cei care intră în posesia unor sume mari de bani trebuie să îi cheltuiască cu maximă atenție. Este o lună cu suișuri și coborâșuri, așa că, la cea mai mică neatenție, banii pot dispărea fix la fel de repede cum au venit.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua parte a lunii martie, Leii încep tot felul de cursuri. Vor să aibă și alte formări profesionale, căci se gândesc la o carieră nouă în acest an. Pregătirile în acest sens încep undeva de pe 17 martie.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Lei sunt 3, 7, 11, 15, 17 și 28 martie 2022. Pe 3 și pe 7 martie, Leii primesc dovezi de afecțiune din partea oamenilor importanți din viața lor. Sunt zile în care își dau seama cât sunt de iubiți.

ADVERTISEMENT

11 și 15 martie aduc un soi de bunăstare nespecifică Leilor. Nativii de foc devin brusc relaxați și zâmbitori, ei fiind de obicei agitați.

17 martie e o zi bună pentru studioși, iar 28 martie poate fi începutul unei călătorii.

Zilele ghinioniste sunt 16, 19, 22, 23, 24 și 26 martie. Pe 16 și 19, nativii de foc ar face bine să evite împrumuturile bancare. Pe 22, 23 și 24, să stea departe de conflicte. 26 martie este o zi proastă pentru cei care vor să se logodească ori căsătorească.

 

ADVERTISEMENT