Life

Zodia Leu și compatibilitățile anului 2021. Cu cine face pereche bună

16.12.2020 | 18:25
Zodia Leu si compatibilitatile anului 2021 Cu cine face pereche buna
Zodia Leu, incompatibilă cu Balanța în 2021. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Zodia Leu va avea un 2021 ieșit din comun dacă ne uităm pe schemele compatibilităților. Lucrurile vor lua o serie de întorsături chiar din prima zi a anului ce vine.

Prietenii tradiționali ai Leilor din punct de vedere astrologic se vor schimba, iar aceștia vor forma relații neașteptate cu persoane născute în niște zodii cu care nu erau compatibili.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate bună cu: Rac, Gemeni, Taur, Berbec. Dacă în privința Berbecilor nu e nicio surpriză, căci și ei aparțin focului, relația cu Racii va fi una destul de interesantă și nouă pentru ambele tabere.

Zodia Leu și compatibilitățile sale în 2021

Leii și Racii s-ar putea să formeze una din cele mai de invidiat prietenii din zodiac, având în vedere complexitatea elementelor din care provin, adică foc și apă.

ADVERTISEMENT

Apa stinge întotdeauna focul și poate că Leii vor avea nevoie de cineva, pe plan sentimental, care să mai micșoreze flacăra din când în când. Cu Gemenii vor trăi cele mai frumoase aventuri, în special în vara și toamna lui 2021, iar cu Taurii vor colabora foarte bine pe plan profesional.

Compatibilitate foarte bună cu: Săgetător, Fecioară și Capricorn. Din nou, relația extrem de bună cu Săgetătorii (zodie de foc) nu este surprinzătoare, ci cea pe care o vor sădi cu Capricornii.

ADVERTISEMENT

Leul și Balanța, la cuțite

Leii și Capricornii au temperamente asemănătoare: sunt căpoși, ambițioși și neiertători. Se pare că anul 2021 îi va uni, chiar dacă în mod normal nu ar face casă bună. Poate fi vorba despre identificarea unui dușman comun ori a unui țel pe care nu îl pot atinge decât dacă se unesc.

Cu Fecioarele, Leii ar putea cuceri lumea dacă și-ar propune. Leul și Fecioara formează cea mai frumoasă poveste de iubire a anului 2021.

ADVERTISEMENT

Compatibilitate rea cu: Scorpion, Pești, Balanță și Vărsător. Leii nu vor avea răbdare pentru ideile fanteziste ale Vărsătorilor, chiar dacă sunt vizionarii anului și vor fi cu un pas în fața celorlalți, și nici de capriciile Peștilor și Scorpionilor.

Cu Balanțele nu vor fi pe aceeași lungime de undă din niciun punct de vedere. Unde se vor așeza o Balanță și un Leu la un loc vor ieși mereu scântei, cel puțin în anul 2021.

 

ADVERTISEMENT