Life

Zodia Leu și karma vieții sale. De ce succesul îi poate dăuna uneori

01.04.2021 | 17:23
Zodia Leu si karma vietii sale De ce succesul ii poate dauna uneori
Zodia Leu. Foto: timesnownews.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu este toată viața pe o karmă de atașament posesiv, motiv pentru care trebuie să învețe să își gestioneze mai bine succesul și să nu fie dependent de oameni, de situații, de bani ori de alte obiecte, chiar dacă au o însemnătate specială.

Leii sunt foarte spirituali, mereu pregătiți pentru lucruri noi, însă marea lor problemă karmică este că sunt foarte atașați de anumite obiecte.

ADVERTISEMENT

Faptul că sunt strângători, că adună bunuri materiale, că tind foarte mult spre lucrurile lumești s-ar putea să îi încurce mai mult decât să îi ajute.

Din cauza faptului că de multe ori alunecă spre o pantă megalomană, având atașamentul posesiv în special față de propria sa imagine, prețul succesului poate costa foarte mult pentru ei.

ADVERTISEMENT

Zodia Leu și karma de atașament posesiv

Nativii de foc trebuie să învețe în această viață să trăiască liberi, să renunțe la egoism și să îi inspire pe cei din jur cu energia și spiritul lor ludic.

Cu alte cuvinte, succesul neîmpărtășit cu cei din jur le poate aduce deservicii și chiar stări de angoase pe termen lung, acești nativi fiind printre cei mai predispuși la depresie dacă nu își gestionează cum trebuie reușitele.

ADVERTISEMENT

Leii trebuie să învețe să fie fericiți cu puțin, să se bucure de momentele simple, de naturalețea celor din jur și chiar de natură.

Pot fi captivi ai propriei lor imagini

Karma de atașament posesiv le poate dăuna și pe plan amoros. Atunci când sunt captivi ai imaginii lor, ai acelei imagini pe care singuri și-au creat-o despre ei, de multe ori neavând nicio legătură cu realitatea, îi îndepărtează pe cei din jur fapt pentru care găsesc cu greu pe cineva cu care să ajungă fericiți până la adânci bătrâneți.

ADVERTISEMENT

Nativii de foc sunt în același timp extrem de sensibili la problemele celorlalți și destul de săritori atunci când cineva drag trece printr-un impas. Buni sau răi, de Lei avem nevoie toată viața noastră căci energia lor debordantă nu poate aduce altceva în afară de vibrații înalte, pozitive!

 

ADVERTISEMENT