Life

Zodia Leu și latura sa ascunsă. Cum este, de fapt, regele horoscopului

29.10.2020 | 12:58
Zodia Leu si latura sa ascunsa Cum este de fapt regele horoscopului
Zodia Leu. Foto: vecteezy.com
ADVERTISEMENT

Zodia Leu, mereu exuberantă și strălucitoare, are și ea secretele sale, iar noi le vom dezvălui pe cele mai importante dintre acestea în rândurile de mai jos. Cum sunt Leii în profunzime, de fapt?

Leii nu sunt nici pe departe persoane discrete, ba dimpotrivă. Acolo unde este un microfon, ei se vor așeza în fața lui pentru a-și face auzite ideile.

ADVERTISEMENT

Acești nativi de foc adoră să fie în centrul atenției și pot fi considerați de oamenii din jurul lor drept narcisiști, însă de ce tânjesc atât de mult după faimă?

Zodia Leu se teme de singurătate

Ei bine, aici intervine partea nevăzută a Leilor. Nativii de foc sunt, în realitate, destul de temători să se lovească de un eșec, mai ales pe plan profesional, căci peste cele amoroase trec mai repede cu vederea.

ADVERTISEMENT

Leii se identifică foarte mult cu ceea ce fac și țin foarte mult la imaginea lor. Dacă țin la ceva cu dinții este să nu li se știrbească autoritatea, să nu le fie pângărită imaginea pe care și-o construiesc cu trudă și multă atenție, uneori chiar în zeci de ani.

Persoanele născute sub acest semn de foc vor să fie mereu înconjurați de oameni, să asculte aprecierile lor și să fie încurajați să facă tot ce pot mai bine asta deoarece au o mare teamă de singurătate.

ADVERTISEMENT

Sunt foarte altruiști

Dacă rămân singuri, Leii se pot dezumfla foarte ușor și riscă să se deprime. Pentru ei, cel mai important este să călătorească, să fie alături de prieteni sau rude, să își trăiască viața alături de întreaga comunitate din care face parte.

Totodată, Leii sunt săritori și destul de sensibili la problemele celorlalți, doar că o dată ce i-ai dezamăgit, nu vei mai avea niciun ajutor din partea lor. Acești nativi uită, dar nu iartă.

ADVERTISEMENT

Așadar, Leii nu sunt chiar ceea ce pare la prima vedere. Sunt persoane sensibile, care au nevoie permanent de un suflet lângă ei ca să nu cadă în chinurile singurătății.

ADVERTISEMENT