Life

Zodia Pești în luna ianuarie 2022. Anul debutează cu lacrimi și suspine

Zodia Pești are un ianuarie 2022 plin de evenimente neprevăzute, iar unele nu vor fi tocmai pe plac. Anul debutează cu multe probleme de natură emoțională pentru acești nativi.
25.12.2021 | 10:33
Zodia Pesti in luna ianuarie 2022 Anul debuteaza cu lacrimi si suspine
Zodia Pești în luna ianuarie 2022. Foto: pixabay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are un ianuarie 2022 destul de încercat. Pentru nativii de apă, anul va începe greoi, cu anumite regrete. Vor lua decizii radicale încă din primele zile ale lunii.

Toată luna va sta sub multe semne de întrebare. Nu toți Peștii se vor simți pregătiți să înfrunte anumite adevăruri, dar nu vor avea încotro.

ADVERTISEMENT

Lucrurile pe care le descoperă despre cei din jur, despre oameni în care au avut toată încrederea, îi pot debusola.

Zodia Pești în luna ianuarie 2022

Prima jumătate a lunii ianuarie 2022 va fi una complicată pe plan amoros. Peștii pot descoperi anumite infidelități ori realizează, pur și simplu, faptul că nu sunt compatibili cu persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Se trezesc la realitate într-un moment în care lucrurile sunt complicate și din punct de vedere profesional. Resursele lor se împuținează și trebuie să improvizeze tot mai mult. Situația poate fi dificilă mai ales pentru Peștii care au de întreținut o familie.

În a doua jumătate a lunii, nativii de apă întâmpină o serie de opreliști birocratice în anumite chestiuni pe care trebuie să le gestioneze.

ADVERTISEMENT

Au de făcut multă curățenie în urma lor, iar hârțogăraia le dă mari bătăi de cap. Totul se poate transforma într-o secundă și poate fi răsturnat cu capul în jos dacă nu sunt foarte atenți.

Tot în a doua parte a lunii ianuarie, Peștilor li se scoate în cale o oportunitate de care trebuie să profite în carieră. Este unica lor șansă, gura de aer de care aveau nevoie pentru a merge mai departe.

ADVERTISEMENT

Pot veni și niște sume de bani, e drept, mai modeste,. dar e bine și atât decât nimic.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru nativii de apă sunt 4, 8, 10 și 19 ianuarie 2022. Pe 4 și 8 se simt eliberați căci adevărurile pe care le află îi fac să conștientizeze că nu au greșit cu nimic.

10 și 19 sunt date bune pentru Peștii care trebuie să rezolve problemele cu băncile. Cei care aveau pietre mari în rucsac vor scăpa de ele și vor respira ușurați.

Zilele ghinioniste sunt 1, 3, 9, 13, 15 și 24 ianuarie. Pe 1 și 3 rup o legătură cu o persoană importantă. Pe 9 și 13, Peștii se iau la harță cu toată lumea.

Zilele de 15 și 24 ianuarie sunt foarte proaste pentru a începe o relație nouă de iubire. Ar fi bine să nu se mai arunce înainte.

ADVERTISEMENT