Life

Zodia Pești în dragoste. Cum sunt persoanele născute sub acest semn în relații și cât durează iubirea pentru ele

18.08.2020 | 21:54
Zodia Pesti in dragoste Cum sunt persoanele nascute sub acest semn in relatii si cat dureaza iubirea pentru ele
Zodia Pești în dragoste. Sursa foto: indastro.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești poate fi complicată în relațiile amoroase, însă atunci când se implică o face cu tot sufletul. Persoanele născute sub acest semn de apă sunt extrem de sensibile, iar decepțiile în dragoste pot fi cele mai mari lovituri de la viață pentru ei.

Cum cuceresc Peștii. Bărbații născuți în această zodie au șarmul lor. Au tot felul de ”șmecherii”, de tactici care dau roade de fiecare dată.

ADVERTISEMENT

Sunt buni la vorbă și au glumele la ei, iar femeile sunt înnebunite după umorul lor, chiar dacă nu e de cele mai multe ori strălucit.

Peștii cuceresc mai degrabă prin felul lor de a fi decât prin ceea ce spun. Femeile născute în această zodie sunt ceva mai retrase, dar știu să flirteze mai ales dacă se află la o petrecere.

ADVERTISEMENT

Fidelitate. Nativii Pești nu sunt tocmai cei mai fideli din zodiac, însă întotdeauna se întorc la persoana iubită, oricât de mare ar fi tentația căderii în păcat.

Geloși până la exagerare

Peștii știu să aibă grijă de familia lor și pot fi cei mai buni oameni de casă, în același timp păstrând ceva din jovialitatea adolescentină, din spiritul liber la care nu vor renunța nici la 80 de ani.

ADVERTISEMENT

Gelozie. Peștii sunt destul de geloși și sunt foarte buni detectivi atunci când suspectează că persoana iubită umblă pe la alte case.

Pot fi dramatici și pot exagera unele situații, mai ales dacă simt că au fost disprețuiți. Pentru majoritatea Peștilor, iubirea chiar poate dura o viață.

ADVERTISEMENT

Pe plan erotic, Peștilor le place să vorbească mai mult despre actul sexual în loc să-l facă. Bărbații sunt ceva mai dezghețați, în timp ce multe femei născute în această zodie pot fi extrem de pudice.

Persoanele născute în Pești știu cum să transforme o seară banală într-una de neuitat, mai ales după ce au consumat un vin roșu și au consumat niște alimente cu rol afrodisiac.

 

ADVERTISEMENT