Life

Zodia Pești în horoscopul lunii octombrie. Se deschid porțile fericirii pentru acest semn de apă!

25.09.2020 | 13:34
Zodia Pesti in horoscopul lunii octombrie Se deschid portile fericirii pentru acest semn de apa
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are parte de o lună octombrie cum n-a visat niciodată. Își rezolvă o serie de probleme și se bucură de viață așa cum știu ei mai bine.

Zodia Pești în luna octombrie

Se poate spune că Peștii o țin numai într-o petrecere, mai ales în prima jumătate a acestei luni. Lucrurile vor intra pe un făgaș normal din toate punctele de vedere.

ADVERTISEMENT

Să o luăm cu începutul. În primele zile din octombrie, au de umblat pe drumurile birocrației, așa că diminețile din 2, 3 și 4 octombrie ar putea aduce puțină agitație și disconfort în starea Peștilor.

Zilele de 5, 6 și 7 octombrie sunt în așteptarea unui răspuns de la oficialități. Unii umblă după niște avize de la primărie, alți Pești achiziționează anumite bunuri pentru care e nevoie de un notar public sau un avocat bun și așa mai departe.

ADVERTISEMENT

Din 8 octombrie încolo, Peștii respiră ceva mai ușurați și se concentreaă asupra lucrurilor pe care nu au avut timp să le rezolve din cauza chichițelor birocratice specifice din România în primele 7 zile.

Peștii, vedetele toamnei

Până pe 17 octombrie, Peștii vor fi în centrul atenției la locul de muncă, dar și în cercul lor de prieteni. Vor sta bine cu banii și cu energia, așa că o vor ține dintr-un party în altul.

ADVERTISEMENT

Au parte de evenimente frumoase și în familie. O rudă e pe cale să se căsătorească sau să nască, deci se anunță încă un motiv de petrecere.

Unii dintre Pești ar putea fi domnișori de onoare la nuntă sau nași de botez, deci e bine să își pregătească tolba cu bani de pe acum.

ADVERTISEMENT

Din 17 octombrie până la sfârșitul lunii, nativii de apă se vor dedica iubirii. Vor petrece cele mai romantice dimineți și seri alături de persoana iubită, ba chiar se vor izola treptat de restul lumii trăind în bula lor.

Nu de alta, dar multor nativi le stă gândul la copii, iar pentru asta e nevoie de exersare. O lună cu lucruri bune, așadar.

 

ADVERTISEMENT