Life

Zodia Pești în iarna anului 2021-2022. Ianuarie, lună a reîntâlnirilor magice

Zodia Pești va trăi o iarnă plină de peripeții, dar și de momente unice în traiectoria sa.
05.11.2021 | 18:30
Zodia Pesti in iarna anului 20212022 Ianuarie luna a reintalnirilor magice
Zodia Pești în iarna anului 2021-2022. Foto: besthqwallpapers.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești nu va uita niciodată iarna anului 2021-2022! Motive sunt destule și le regăsiți în rândurile de mai jos!

În primul rând, Peștii vor simți nevoia, mai mult ca oricând, să le dovedească oamenilor din jurul lor că pot avea încredere în ei.

ADVERTISEMENT

Ultimul an nu a fost unul grozav pentru imaginea lor, însă acum pot repara multe lucruri. Nativii de apă pot fi considerați uneori neserioși, pentru că nu respectă multe promisiuni făcute, însă nimeni nu se întreabă de ce ei se retrag în lumea lor.

Zodia Pești în iarna anului 2021-2022

Sensibili de fel, cu un nivel de spiritualitate ridicat (peste mai toate zodiile) Peștii reușesc să transmită acele emoții și viziuni pe care alți nativi nu le pot afișa fie din teamă, din necunoaștere ori din orgoliu.

ADVERTISEMENT

În luna decembrie, Peștii vor încheia un capitol important din viața lor. În cazul nativilor de apă, poate fi vorba despre ceva practic (scapă de o datorie uriașă la bancă, de pildă) ori de ceva greu de perceput la prima vedere.

Majoritatea dintre ei se confruntă cu chestiuni de natură emoțională înaintea necazurilor financiare. Decembrie le poate aduce câștig de cauză celor care nu au contenit să lupte pentru drepturile lor, celor care nu s-au oprit din a crede că li se poate face dreptate într-o chestiune stringentă care implica imaginea lor publică.

ADVERTISEMENT

Crăciunul vine cu momente deosebite pentru Peștii care formează o familie. Revederea cu cei dragi le va dovedi încă o dată că familia este cea mai importantă, indiferent ce fel de căi ar urma în viață.

În luna ianuarie 2022, nativii de apă pornesc într-o călătorie inițiatică pentru a ajunge, în final, la valorile care s-au ascuns dintotdeauna în sufletul lor.

ADVERTISEMENT

Vor cunoaște oameni cu totul deosebiți. Vorbim în cazul lor despre niște întâlniri magice, întrevederi care le pot schimba cursul vieții într-un mod radical, pozitiv.

Cei singuri își întâlnesc sufletul pereche în februarie

În februarie, Peștii petrec momente de vis cu persoana iubită. Este o lună bună și pentru cei care nu au pe cineva.

Dragobetele se anunță o sărbătoare excelentă pentru Peștii care își caută marea iubire. Mirarea le va fi să constate că persoana potrivită idealurilor lor se afla foarte aproape de ei, însă nu au băgat-o niciodată în seamă.

Iarna anului 2021-2022 vine, așadar, cu o serie de revelații de natură spirituală pentru Pești. Și, trebuie s-o recunoască, aveau nevoie de astfel de vești bune.

ADVERTISEMENT