Life

Zodia Pești în iarna anului 2022-2023. Vin schimbări care nici n-au fost visate!

Pentru Pești, iarna aceasta aduce prilejul unor noi începuturi. Lunile ianuarie și februarie 2023 sunt extraordinare în dragoste și carieră.
09.12.2022 | 16:27
Zodia Pesti in iarna anului 20222023 Vin schimbari care nici nau fost visate
Zodia Pești în iarna anului 2022-2023. Foto: nypost.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești are parte de o iarnă a anului 2022-2023 plină de provocări din toate părțile. Lucrurile se vor rezolva pentru cei care așteaptă o soluție de undeva de sus.

Zodia Pești în iarna anului 2022-2023

Nativii de apă au în această lună, decembrie, marea oportunitate de a schimba macazul în relațiile cu ceilalți. Se hotărăsc să nu mai asculte de ce spun unii și alții și decid după cum gândesc ei că e mai bine.

ADVERTISEMENT

Până pe 20 decembrie, își întăresc forțele și dau dovadă de chizbuință în materie de bani și afaceri. Peștii pun la cale niște surprize în care pot fi implicați cei dragi.

De asemenea, tot în luna cadourilor, acești nativi s-ar putea să descopere niște daruri pe care nu au știut să le revendice. Au parte de tot soiul de revelații, se redescoperă pe ei așa cum au uitat că sunt.

ADVERTISEMENT

Viitorul sună bine pentru nativii de apă!

Luna ianuarie vine cu schimbări pe bandă rulantă mai ales pentru femeile născute în această zodie. În prima parte a lui ianuarie, nativele Pești creionează niște proiecte de viață cu totul noi, niște planuri mărețe și sunt puse în situația de a accepta responsabilități uriașe.
În a doua jumătate a lunii ianuarie, femeile născute în Pești își pot găsi ursitul!

În februarie 2023, Peștii sunt puși pe drumuri. Unii călătoresc de voie, alții de nevoie. Peștii născuți în luna februarie trebuie să rezolve tot felul de chestiuni ce țin de birocrație, iar Peștii născuți în martei merg în excursie pentru a se relaxa ori pentru a se distra la maximum.

ADVERTISEMENT

Luna februarie se va încheia pentru absolut toți acești nativi cu lucruri bune ori cu promisiunea un viitor strălucit. Cele mai frumoase aspecte apar în planul sentimental. Dragostea bate la ușa lor undeva după data de 25 februarie. De Dragobete, Peștii vor mai degrabă să muncească decât să flirteze. Cupidon nu-i lasă neiubiți, până la urmă!