Life

Zodia Pești în luna august 2022. Nativii de apă dau lovitura pe toate planurile

Zodia Pești va avea un august 2022 extrem de încărcat de... lucruri bune! Nativii de apă vor da lovitura pe toate planurile. Au de câștigat mai ales în carieră.
22.07.2022 | 10:49
Zodia Pesti in luna august 2022 Nativii de apa dau lovitura pe toate planurile
Zodia Pești în luna august 2022. Foto: thebuzzpedia.com
ADVERTISEMENT

Pentru zodia Pești, luna august 2022 va fi una foarte bună. Cu excepția anumitor zile în care pot apărea mici dialoguri înflăcărate la locul de muncă,

Zodia Pești în luna august 2022: Nativii de apă ies în evidență

Nativii de apă au până pe 15 august numai motive de bucurie, o serie de evenimente care îi vor scoate în evidență, care vor arăta de ce sunt capabili cu adevărat.

ADVERTISEMENT

Peștii vor să demonstreze că ideile lor nu sunt de ici, de colo, așa că vor depune eforturi duble pentru a se face remarcați. Norocul lor este că dau de persoane care vor să asculte, de oameni deschiși la alte idei și la alte moduri de lucru.

În a doua jumătate a lunii august, pentru Pești se anunță multă iubire. Chiar și cei singuri vor găsi o companie plăcută cu care să se simtă bine. Este o lună potrivită pentru cei care vor să se logodească sau căsătorească ori pentru cei care au gânduri de ducă prin lumea largă.

ADVERTISEMENT

Tot în a doua parte a acestei luni, Peștii vor fi ceva mai atenți la unele cheltuieli, cu toate că vor avea bani din plin. Au învățat cum să îi înmulțească și sunt mândri că reușesc să scoată bănuții chiar și din piatră seacă.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase pentru Pești sunt 6, 8, 10, 14, 17, 22, 23 și 29 august 2022. Pe 6 și 8 august, nativii de apă primesc niște vești îmbucurătoare de la un partener de afaceri.

ADVERTISEMENT

Zilele de 10, 14 și 17 august vor fi dedicate persoanei iubite. Peștii devin extrem de romantici. Știu cum să își surprindă partenerul de viață.

22, 23 și 29 august sunt trei zile ideale pentru vacanță, indiferent de destinația pe care acești nativi au ales-o.

ADVERTISEMENT

Zilele mai puțin norocoase sunt 13, 15 și 18 august. Pe 13 august, nativii de apă trebuie să evite cu orice preț cheltuielile nejustificate.

Zilele de 15 și 18 august nu sunt benefice pentru Peștii care nu și-au achitat anumite datorii la bănci ori inclusiv datorii morale față de cineva.

ADVERTISEMENT