Life

Zodia Pești în luna iulie 2021. Noi controverse la orizont

Zodia Pești are un iulie 2021 încercat de greutăți. Va fi în centrul atenției mai ales din punct de vedere sentimental.
24.06.2021 | 10:48
Zodia Pesti in luna iulie 2021 Noi controverse la orizont
Zodia Pești în luna iulie 2021. Foto: astrologybay.com
ADVERTISEMENT

Zodia Pești va avea parte în luna iulie 2021 de tot felul de momente din care sunt nevoiți să învețe mai mult ca niciodată. Marile provocări vor veni pe plan sentimental pentru persoanele născute sub acest semn zodiacal.

Nativii de apă reușesc să deslușească anumite mistere, anumite taine amoroase. Unii nu sunt foarte pregătiți pentru ceea ce vor descoperi, așa că vor fi nevoiți să se doteze cu mult calm, chiar dacă le va fi imposibil.

ADVERTISEMENT

Luna iulie este una benefică din punct de vedere financiar în prima ei jumătate. Peștii sunt destul de descurcăreți la acest capitol. Vor putea fenta anumite situații pentru a rămâne cu un leu în plus.

Zodia Pești în luna iulie 2021

Sunt buni negustori și reușesc de fiecare dată să se redreseze și să ia cele mai bune decizii în situații de criză. După cum precizam mai sus, marile provocări și neplăceri vor veni din punct de vedere amoros.

ADVERTISEMENT

Peștii poartă tot felul de discuții cu partenerul de viață, iar unele nu sunt tocmai plăcute.

În a doua jumătate a lunii iulie 2021, pentru acești nativi apar noi oportunități de relansare profesională. Dacă știu să deschidă bine ochii și să accepte anumite compromisuri partea a doua a lunii poate fi una excepțională pentru ei.

Nu lipsesc nici controversele din viața lor. Anumite secrete de familie îi pot da complet peste cap și îi pot destabiliza în demersurile lor.

ADVERTISEMENT

Trebuie să analizeze cu atenție fiecare informație în posesia căreia vor intra. Nu sunt cei mai buni la făcut sinteze și la tras concluzii, dar de data asta viața îi va învățat să se descurce cu ceea ce au.

Zilele norocoase și zilele ghinioniste

Zilele norocoase în luna iulie sunt 6, 8, 18 și 21. Pe 6 și pe 8 vin niște bani din surse externe. S-ar putea ca niște rude aflate în străinătate să îi ajute pe acești nativi, să îi impulsioneze în vreun fel mărindu-le contul bancar.

ADVERTISEMENT

Pe 18 și 21 iulie apar tot felul de oportunități de care trebuie să profite dacă vor să aibă o carieră fără cusur.

Zilele ghinioniste sunt 14, 17, 23, 25 și 30 iulie. Pe 14 și 17 apar discuții în contradictoriu cu cineva drag, iar unele se pot termina urât.

Pe 23, 25 și 30 iulie, Peștii se vor simți descumpăniți și singuri într-o luptă prea mare pentru forțele lor.

 

ADVERTISEMENT